Behandlinger for flate vorter

May 16

Behandlinger for flate vorter


Flate vorter er mindre enn genital eller plantar warts, og de vanligvis hviler flatt mot huden. Disse warts kan vises på ansikt og ben av tenåringer eller voksne, selv om de forekommer oftere hos tenåringer. Vorter er små og ser ut som små støt eller hudfarget kviser. Vorter vises på legemet på grunn av HPV eller humant papillomavirus, som ikke alltid er farlig, men er smittsom.

duct Tape

Bruk tape, noe som kan hindre oksygen fra å komme til vorte og tørke den ut, slik at det faller av. For flate vorter vises på beina og andre deler av kroppen, gjelder en liten del av duct tape som overlapper ca 1 tomme fra vorte på alle sider. La båndet på i fem dager, deretter forsiktig skrelle duct tape off. Hvis vorte ikke har kommet sammen med tape, påfør et nytt stykke tape og la den på i fem dager. Hvis vorte fortsatt etter 10 dager, bør du oppsøke lege eller flytte til et annet behandlingsalternativ. Flate vorter ofte vises på ansiktet, men gjelder ikke duct tape til ansiktet.

Frysing av vorte

En populær behandling for vorter er å få det frosset ut. Det er rimelig hjem frysing kits tilgjengelig på ditt lokale apotek, som Dr. Scholls Freeze Away vorte Remover. Kjøp og prøv å fryse bort før du går til legen hvis du ikke er i en hast for å fjerne vorte. Fryse Away kan ta opptil ti dager for å arbeide, mens en behandling på legekontoret vil mest sannsynlig fjerne vorte, men prosedyren kan koste hundrevis av dollar.

Vent It Out

Den gjennomsnittlige vorte vanligvis går bort i løpet av to år. Selv om dette er en lang tid å vente, kan mange mennesker med små umerkelige vorter foretrekker å vente ut de to årene. Hvis vorten ikke forsvinner i løpet av to år, og vorten har ikke svart på frysing behandlinger, kan en lege fjerne vorte kirurgisk, ved å kutte den ut og plassere noen få sting for å helbrede huden, om nødvendig.