Hva er årsakene til Foot & Leg Cramps om natten?

April 7

Hva er årsakene til Foot & Leg Cramps om natten?


Nesten alle vet følelsen av å våkne opp til en etappe eller fot krampe i midten av natten. Selv om legene ikke helt forstår hvorfor kramper forekommer hyppigst om natten, er det noen vanlige årsaker som gjør dem mer sannsynlig.

vanlige årsaker

Dehydrering kan være den mest sannsynlige årsaken til nattlige leggkramper. De kan også være forårsaket av et underskudd på visse mineraler, inkludert kalsium, kalium og magnesium.

Aktivitet i løpet av dagen

Leggkramper kan noen ganger være et resultat av aktiviteter i løpet av dagen. For eksempel de som trener tungt, stå i lange perioder av gangen, sitter feil, eller slitasje unsupportive sko er mer utsatt for kramper.

Svangerskap

Kramper i bena og føttene er også svært vanlig blant kvinner som er gravide eller ta en p-pille.

Forebygging / behandling

For å lindre natten leggkramper, kan det være lurt å øke vannforbruket, ta et supplement, eller strekke på leggene før sengetid. Hvis du fortsatt våkne opp med en krampe, kan du hjelpe slappe av leggmuskelen ved å rette beinet og trekke tærne mot deg.

Konsultere legen din

Hvis disse forslagene bevise uhjelpsom og kramper fortsetter i en lengre periode, bør du kontakte lege. I sjeldne tilfeller kan kramper i bena være et tegn på mer alvorlige helsemessige forhold.