Hvordan bruke gurkemeie for leddgikt smerte

November 7
Hvordan bruke gurkemeie for leddgikt smerte

Gurkemeie er en lys gul urt som har vært brukt i matlaging, fargestoffer og ayurvedisk medisin i India og Kina i 2000 år. Anekdotiske bevis peker på dens effekt for behandling av en rekke sykdommer og tilstander, spesielt de som involverer betennelse i bløtvevet i leddgikt tilfeller, ifølge University of Michigan Health System. Mer nylig har gurkemeie trukket oppmerksomhet fra vestlige helse utøvere for behandling av leddgikt og andre muskel- og betingelser. Imidlertid kan gurkemeie forårsake bivirkninger, spesielt for tynning av blodet. Rådfør deg med en lege før du starter denne urte behandling.

Trinn 1

Bruk gurkemeie i tilfeller av revmatoid og osteo leddgikt for å redusere smerte, betennelse og stivhet, ifølge University of Michigan Health System, som legger til at forskning har vist at det å være bedre enn ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler for å lindre betennelse etter operasjonen.

trinn 2

Ta gurkemeie i kapselform snarere enn som tabletter. Tabletter er oppvarmet, og en stabilisator tilsettes for å hjelpe dem holde formen. Oppvarming reduserer styrken av den urt, mens kapsler er frysetørket, gjenværende friskere. Den anbefalte dosen er 250 til 500 mg, tre ganger om dagen.

trinn 3

Kombiner gurkemeie med ingefær, anbefaler Dr. Andrew Weil, for ekstra lindring av inflammasjon. Ingefær inneholder anti-inflammatoriske stoffer som reduserer hevelse og stivhet. Ta både urter sammen i kapsler samtidig, eller lage en te, brygget en en-tommers stykke hver urt i to kopper kokende vann i 15 til 30 minutter. Fjern urter og tilsett honning eller stevia å blidgjøre.

Trinn 4

Legg enzymet bromelain til en urte rutine for leddgikt å forbedre virkningen av begge stoffene. The University of Maryland Medical Center, eller UMMC, påpeker at selv om ingen harde vitenskapelige studier støtter disse bruker, anekdotiske bevis fra Ayurvedisk terapi indikerer at disse to urter er både effektive for behandling av leddgikt smerte, og sammen er de enda mer potent . Bromelain er tilgjengelig i kapselform.

Trinn 5

Ta gurkemeie og andre urter inngår i en urte behandling plan for leddgikt i mellom måltidene, snarere enn med mat for å forbedre deres evne til å redusere smerte og stivhet på grunn av betennelse. Når tatt med mat, har de en tendens til å handle mer på fordøyelsen stedet for på felles vev.

advarsler

  • Gurkemeie, bromelain og ingefær er alle i stand til tynning blodet og bør kun brukes under oppsyn av en utdannet helse utøveren. Ikke kombinere dem med legemidler som brukes blodfortynnende, som for eksempel coumadin eller warfarin.
  • Hvis blødningen oppstår mens du bruker disse urter, slutte å ta dem umiddelbart og kontakt lege.

Tips

  • Bromelain er et enzym ekstrahert fra ananas, hovedsakelig fra bladene og huden. Spise ananas kan bidra til å redusere leddgikt smerte, spesielt når du er ferdig så mens du tar gurkemeie.

Du trenger

  • gurkemeie
  • ingefær
  • bromelain