Hva er årsaken til smerter i kneet & amp; Øvre Leg etter å ha kjørt?

December 19

En rekke forhold kan føre til at du har smerter i knærne og lårene etter å ha kjørt. Du kan ha en klemt nerve som forårsaker ubehag å utstråle gjennom dine lemmer eller du kan ha leddsmerter fra bruker feil teknikk eller fra overforbruk. Senebetennelse, stammer, infeksjon eller hip lidelser kan føre til hofte og ben smerter. Den kontinuerlige innvirkning på bena og knærne får fra driften kan være på roten av dine problemer.

overforbruk

Slutte å kjøre for et par dager og se om smertene forsvinner. Heve beinet og bruke isen til de såre områder. Sove med en pute eller et sammenrullet teppe under den berørte beinet. Ifølge Medline Plus, hvis et par dager med hvile og over-the-counter anti-betennelse medisiner som ibuprofen lindre smerte, da er du sannsynligvis å overdrive. Redusere varigheten av løpene dine og konsentrere seg om å bygge styrke for å hindre ytterligere overforbruk smerte. Hvis hvile og hjemmesykepleien ikke løser smerte, kan du ha andre komplikasjoner som bør diagnostiseres av lege.

Patellofemoralt smertesyndrom

Et vanlig kne problem oppleves av løpere kalles patellofemoral smertesyndrom. Tilstanden fører til smerte i og under kneskålen som stråler til låret. En anelse at dette er årsaken til ubehag er hvis du opplever smerte etter at du har sittet i en lengre periode, så vel som etter å ha kjørt. Ifølge legene ved American Academy of Family Physicians på Family Doctor.org, er det ingen kjent årsak til tilstanden. De mistenker at det er en genetisk misdannelse som fører kneet bein å bevege seg feil i stikkontakten. Øvelser som styrker quadriceps, hofter og kalver kan lindre smerten. Stretching før og etter løpeturen er et annet verktøy som kan holde smertene i sjakk.

isjias

Isjiasnerven er den viktigste nerve som går ned beinet fra baksiden av hoften til kalv. Når skadet eller irritert, kan nerve forårsake betydelig smerte mens du kjører, og etter at du har sluttet. Det er vanligvis et resultat av en gled eller herniated plate i ryggen. Smerter forbundet med isjias varierer fra alvorlig og plutselig til en kjedelig banke eller nummenhet når du kjører. Du kan oppleve smerte først etter at du slutte å kjøre og sitte ned i en bestemt stilling eller når du strekker. Massasje eller spinal manipulasjon kan lindre symptomene, eller du kan ha for å gjennomgå en operasjon.

Runners Knee

Det kalles runner kne fordi det er en tilstand som ofte utvikler seg i løpere og utøvere som deltar i high-impact sport, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Du vil merke en kjedelig verke rundt kneskålen og opp på forsiden av låret etter å ha kjørt når du går opp trinnene eller knebøy. Smerten vises også etter at du har sittet på en stund. En rekke faktorer bidrar til alvorlighetsgraden av runner kneet, inkludert flate føtter eller en avrevet sene eller ligament. Kneskålen kan bli forskjøvet eller forstuet. En fysisk eksamen og røntgen vanligvis hjelpe legen diagnostisere årsaken til smertene slik at han kan finne ut hva av korrigerende tiltak du trenger.