Den gjennomsnittlige kostnaden for helseforsikring for familier

October 6
Den gjennomsnittlige kostnaden for helseforsikring for familier

Familie helseforsikring er en politikk som bidrar til å dekke kostnadene for medisinsk behandling. Det kan brukes til å dekke behandling for sykdommer, behandling, forebygging, reseptbelagte medisiner osv Dekningen mottatt avhenger av den aktuelle politikken. Det finnes mange typer familie helseforsikring og prisene varierer for hver type.

Samlet gjennomsnittlig pris

Ifølge Kaiser Family Foundation, gjennomsnittlig årlig premie for generell familie helseforsikring politikk var $ 12 680 i 2008, med månedlig årlig i snitt på $ 1057. Dette tallet tar hensyn til alle typer helseforsikringer, inkludert helse vedlikehold organisasjon (HMO), foretrukket leverandør organisasjon (PPO), poenget med tjenesten (POS) og høy egenandel helseplaner med sparealternativer (HDHP / SO).

HMO gjennomsnittlig pris

Ifølge Kaiser Family Foundation, den gjennomsnittlige årlige kostnaden for familien HMO dekning var $ 13 122 i 2008, eller $ 1093 per måned ,. I en HMO, er en familie som regel tildelt en bestemt lege eller medisinsk leverandør som er ansatt i HMO. Hvis et familiemedlem bruker en annen "out-of-network" leverandør, vil forsikringen ikke betale for besøket eller noen behandling som tilbys. Dekning er betalt for på forhånd med co-betalinger med den forsikrede for selve legebesøk.

PPO gjennomsnittlig pris

Kaiser Family Foundation rapporterte den gjennomsnittlige familien premie for en PPO var $ 13 937 per år i 2008, eller $ 1078 per måned. Med en PPO, kan familier velge mellom en rekke av helsepersonell for å tjene deres behov for helsetjenester. I motsetning til i HMOs, disse nettverksleverandørene er ikke ansatte i forsikringsselskapet. Avhengig av omstendighetene og dekning, behandling fra en ut-av-nettverk lege eller anlegget kan være minst delvis dekket også.

POS gjennomsnittlig pris

Kaiser Family Foundation rapporterte at den gjennomsnittlige familien point-of-service (POS) plan koster $ 12 330 per år i 2008, eller $ 1028 per måned. Et punkt-of-service (POS) politikk kombinerer HMO og PPO tjenester. En familie betegner en lege som sin primære helsepersonell. Det kan hende du se et familiemedlem til en ut-av-nettverksleverandør hvis det er nødvendig, og disse kostnadene vil bli i det minste delvis dekket av POS plan. Uten en slik henvisning, ville familien må betale hele kostnaden for out-of-nettverket omsorg. POS vare er beregnet for ansatte i bedrifter i ulike byer, slik at et bredt spekter av leger på forskjellige steder er gjort tilgjengelig for dem.

HDHP / SO gjennomsnittlig pris

Ifølge Kaiser Family Foundation, høy egenandel helseplaner med en sparealternativ (HDHP / SO) hadde en gjennomsnittlig årlig familie premie på $ 10 121 i 2008, eller et månedlig gjennomsnitt premie på $ 843. I en HDHP, må en familie betale minimum årlig egenandel før forsikringen trer i kraft. For eksempel er en familie forventet å betale for den første $ 2000 i helsetjenester utgifter, og deretter forsikringen betaler utgiftene utover det. Det er vanligvis en maksimal out-of-pocket begrense familien kan betale i tillegg (for eksempel, ville de ikke å betale mer enn $ 10 000 ut av lommen per år). Disse egenandeler og rammer vanligvis justert i henhold til endring i levekostnadene hvert år. Selve medisinsk behandling kan gis av en HMO, PPO eller en POS leverandør, avhengig av spesifikke plan.

HDHP planer inkluderer vanligvis en sparealternativ, som kan være en helse sparekonto (HSA) eller helse refusjon arrangement (HRA), designet for å hjelpe familier spare til fremtidige medisinske utgifter. For eksempel kan en familie utpeke $ 10.000 av sine før skatt å bli plassert i en helse sparekonto til å møte som årets medisinske utgifter. Som disse utgiftene kommer om, vil midlene bli trukket fra kontoen.

COBRA gjennomsnittlig pris

Arbeidstakere som blir permittert eller opplever andre kvalifiseringsløp (f.eks tap av ektefelle, reduksjon av timer til en del tid) kan generelt fortsette sin forsikring i opptil 18 måneder via Budsjett Avstemming Act Consolidated Omnibus (COBRA) fra 1985. Men arbeidsgivere kan lade opp til 102 prosent av prisen for å fortsette disse premiene. Ifølge Familier USA, gjennomsnittlig månedlig COBRA premie for familien dekning i 2008 var $ 1069, som varierer fra $ 885 på Hawaii og $ 915 i Nevada til $ 1191 i New Hampshire.

Betydning

Helsekostnader har steget dramatisk siden slutten av det 20. århundre. Ifølge Time Magazine, har familie helseforsikring premiene steget 131 prosent siden 1999. Mange familier ikke har råd til helseforsikring dekning, slik at de lar sine retningslinjer for å forfalle, og håper at ingen medisinsk nødsituasjon oppstår. Slike politiske blundere er spesielt vanlig i perioder med økonomisk motgang: Som selskaper nære eller layoff ansatte, kan de også betydelig endre sine helsetjenester fordeler, passerer mer av kostnadene på de ansatte som er igjen.