Green Apple Juice Nutrition

December 22
Green Apple Juice Nutrition

Grønne epler - noen ganger referert til som Granny Smith epler - er fastere tekstur og mer syrlig enn sine rosenrøde eller golden-farget fettere. Selv om de kan spises rå, låner deres fastere tekstur seg til baking og matlaging - og de gjør en utmerket juice. Litt mer gretten enn andre eple juice, er grønt eple juice fortsatt søt og blander godt med andre frukt og grønnsaker. Det tar 4 kopper skiver, peel-på grønne epler for å lage en kopp grønn eplejuice.

grunn~~POS=TRUNC Næringsstoffer

En 1-kopp servering av grønt eple juice har 253 kalorier, med mindre enn 1 gram fett. Det har også 1,92 gram protein og nesten 42 gram sukker. På grunn av dette, en enkel servering av grønn eplesaft har over 59 gram karbohydrater. The Institute of Medicine anbefaler mellom 130-210 gram karbohydrater per dag, og mellom 46-71 gram protein for den anbefalte kosten kvote for alle voksne. Imidlertid er det kostfiber innhold som er tilgjengelig i rå grønne epler ikke overføres over til eplejuice, som er den vanligste filtrert ut.

kalium

Kalium finnes i hele kroppen din, og som en elektrolytt, det holder kroppens syre-base balansen i sjakk og samtidig opprettholde din hjertets elektriske aktivitet. Det er nødvendig for bygging av muskel og proteiner, såvel som nedbrytning av karbohydrater til brukbar energi. Voksne menn og kvinner trenger 4700 milligram kalium per dag, som stiger til 5100 milligram for kvinner som er gravide. En 1-kopp servering av grønt eple juice inneholder 523 milligram kalium, som gir mer enn 11 prosent av den anbefalte mengden for voksne menn og kvinner, og litt mer enn 10 prosent av den anbefalte mengden for gravide og ammende kvinner.

vitamin K

Vitamin K bistår i blodkoagulering, gir det kallenavnet "clotting vitamin." Uten den, ville kroppen din opplever unormal blødning, forårsaker den til å helbrede dårlig fra skader eller lider unormal blåmerker. Vitamin K hjelper også kroppen absorbere kalsium, så det er viktig for å holde bein og tenner sunt. Den daglige tilstrekkelig inntak for vitamin K er 120 mikrogram for menn, og 90 mikrogram for kvinner, inkludert de som er gravide og ammende. En servering av grønt eple juice har 14 mikrogram vitamin K. Dette gir 11,7 prosent av AI for voksne menn og litt over 15 prosent av AI for voksne kvinner.

antioksidanter

Ifølge Linus Pauling Institute, grønne epler er den primære kilde til flavonoider i Nord-Amerika kosthold. Grønne epler er spesielt rik på cyanidin og epicatechin, selv om deres ruby-farget motpart, Red Delicious, inneholder mer av begge forbindelser. Uansett, grønne epler gi sårt tiltrengte antioksidanter, som beskytter kroppen mot skader fra miljøgifter - som stråling, eksos og tobakksrøyk - samt fra frie radikaler, som er produsert når kroppen fordøyer maten. Spesielt kan frie radikaler fremskynde aldringsprosessen og sette deg i større risiko for visse sykdommer, inkludert kreft og hjerte- og karsykdommer.