Husholdningenes Hodelus Cures

July 22

Hodelus kan være et truende problem. Lus er faktisk små parasittiske insekter som lever av små mengder blod i skalp av mennesker. Behandling av hodelus kan være svært vanskelig fordi noen ganger ikke alle av lus blir drept i en behandling. Hvis du ikke ønsker å gå den dyre rute og bruke over-the-counter produkter, prøve å bruke noen av disse at-home rettsmidler for å bli kvitt husholdningenes hodelus.

husholdningenes Cures

Med en hvilken som helst behandling, kan det ikke virke fullt ut første gang. Du må kanskje bruke noen av disse husholdnings botemidler to til tre ganger for å drepe alle lus. I noen tilfeller kan det være nødvendig å hente de gjenværende lus ut av håret for hånd. Også prøve å gni vaselin i håret. Mens vaselin kveler lus, vil det være svært vanskelig å få vaselin ut av håret ditt, og det kan kreve mange sjamponeringer å få produktet ut. Du kan også være lurt å prøve å bruke oppvaskmiddel i håret for å få vaselin ut.

Du kan også ta vanlige sjampo og bland det med 3 ss. olivenolje, 1 ts. tea tree olje og 1 ts. av eukalyptus olje. Massasje denne blandingen gjennom håret og la det i en halv time. Et annet alternativ er å gni barberskum over hele håret for å danne en tykk pels. La den stå på en halv time. Kjemikaliene fra barberskum vil arbeide for å drepe lus og egg.

En annen løsning er å prøve å gni Listerine antiseptisk munnvann gjennom håret. Den inneholder kjemikalier som er effektive i å drepe lus. Hvit eddik kan også brukes til å løsne lus egg fra håret før du plukker dem ut. For å bruke denne behandlingen, suge håret i hvit eddik og deretter bruke en fuktig håndkle som også har blitt dyppet i denne blandingen til håret ditt. La virke i 30 minutter, og deretter bruke en kam til å plukke ut de lus fra håret.