Hvordan Vask blad å drepe støvmidd

September 3

Støvmidd tilhører edderkoppen familien. Disse mikroskopiske skapninger spise døde hudceller utøst fra mennesker og dyr, og er vanligvis ufarlige, siden de ikke bære noen sykdommer; men de kan skape allergiske reaksjoner. Boområde, madrasser og sengetøy har generelt de mest konsentrerte mengder av døde hudceller; gjør disse områdene en hot spot for støvmidd å somle. Ved hjelp av smarte forebyggende strategier kan bidra til å redusere antall støvmidd i ditt hjem og bruker bestemte vaskeanvisningen kan bidra til å eliminere støvmidd fra sengetøyet.

Bruksanvisning

Prosedyren

En gang i uken, må du fjerne alt vaskes sengetøy fra sengen inkludert laken, putevar, madrasstrekk og tepper og laste inn i vaskemaskinen. Avhengig av mesteparten av materialene, må du kanskje dele inn i 2 eller 3 masse vask.

2 Sett vaskemaskinen på varmtvannsinnstilling. For effektivt å drepe støvmidd, bør vannet nå 130 til 140 grader Fahrenheit. Legg vaskemiddel og vask som normalt.

3 Grundig tørt sengetøy i tørketrommelen. Sett tilbake på sengen eller fold for lagring i en lufttett beholder (for å hindre re-angrep med støvmidd).

4 Eventuelle ikke-vaskbare materialer eller stoffer som ikke er i stand til å bli vasket i varmt vann kan plasseres inn i fryseren i 25 til 48 timer for å drepe støvmidd. Etterpå plassere elementene i tøyet og vask som normalt eller (for ikke-vaskbare elementer) vakuum over overflaten for å fjerne døde støvmidd.

Hint

  • Hvis du følger disse trinnene, og fortsatt har støv midd allergi, prøv en spesiell vaskemiddel (for eksempel Allersafe eller allergen) eller vaskerom tilsetningsstoff utviklet for å hjelpe drepe støvmidd i vask.
  • Bytt fjærkledde sengetøy og ikke-vaskbare materialer med lett vasket tøy. Erstatt utstoppede dyr med vaskbare alternativer.
  • Ved hjelp av en avfukter kan bidra til å redusere luftfuktigheten i rommet eller hele hjemmet. Målet for fuktighetsnivåer lavere enn 50 prosent for å minimere støvmidd, siden de trives i fuktige, fuktige miljøer.
  • Bruk allergen ugjennomtrengelig eller støv dekker til encase dine puter og madrass etter grundig støvsuging madrassen og base. Dette vil eliminere støvmidd i disse hot-spots og sikre en midd-fri sovemiljø.
  • Fjerne tepper fra soverom og vaske gardiner en gang per uke vil også bidra til å redusere støvmidd i disse stoffene.
  • Din bestemor kan ha fortalt deg å aldri gå til sengs med en våt hodet. Hun var rett! Aldri gå til å sove med fuktig hår siden støvmidd vil bli trukket til fuktig miljø.
  • Ømfintlige tekstiler eller fargerike materialer kan ikke fare godt under vanlige varmtvanns vasker. Prøv den fryser metode eller et vaskemiddel som eliminerer behovet for varmt vann vask.