Hvordan bruke en kenguru Pump

September 19

En Kangaroo pumpe er en matepumpe for babyer som langsomt leverer formelen direkte til magen av en baby i en jevn strøm, og blir brukt for å tilveiebringe en konsistent og jevn strøm i løpet av en tidsperiode. Formelen er holdt i en pose inne i pumpen og deretter pumpen gjør at formelen for å bli sluppet ut av pumpen på den måten du angir. Hvis du som mor skulle trenge å bruke kenguru pumpen uten tilsyn av en sykepleier, må du vite hvordan du bruker den.

Bruksanvisning

1 Hell formelen inn i materen pose og lukker rulleklemmen på tilførselsrøret. Du vil vite klemmen er lukket når formelen doesn & rsquo; t lekke ut av linjen.

2 Hang materen pose på stativet og slå på Kangaroo pumpe på. Du må vente noen sekunder mens pumpene starter opp.

3 Trykk på sletteknappen på pumpen så snart pumpen er ferdig starter opp kontroll av systemet. Dette vil tilbakestille alle tidligere innstillinger.

4 Bruk piltastene til å velge hastighet, dose og volum der du ønsker formelen levert. Din lege eller sykepleier vil indikere disse spesifikasjonene for din sak.

5 Finn armen på baksiden av pumpen og trykk den ned. Armen vil holde snu før det er fullt utvidet nedover.

6. Plasser i bunnen av dråpekammeret av posen inn i den nedre åpning i pumpen. Denne åpningen vil bli utsatt når du beveger armen på ryggen.

7 Rett inn toppen av posen inne i pumpen og mate slangen gjennom armen utvidet under pumpen.

8 Åpne rulleklemmen og la røret fylles med formel. Se røret, slik at du kan lukke valsen så snart røret er fylt.

9 Lukk arm ved å dreie den tilbake oppover og presser den på plass på baksiden av pumpen.

10 Koble enden av pumpeslangen og materøret og tape dem sammen. Sørg for at de er forsvarlig festet for å hindre lekkasjer.

11 Åpne rulleklemmen på pumpeslangen slik at formelen for å gå gjennom til materøret.

Hint

  • Sjekk med din lege eller sykepleier om hvordan du kan forberede formelen for bruk spesielt med en kenguru pumpe for de beste resultatene.
  • Ikke behandle noen uten å henvise til en utdannet lege, eller du kan alvorlig true person & rsquo; s helse.