Hva er en HSA plan?

May 11

En helse sparekonto (HSA) er en plan som gjør det mulig å sette før skatt dollar til en konto for å betale for helsekostnader og tjenester.

HSA Plan Definert

En HSA Plan er en sparekonto, skapt gjennom en helseforsikring selskap med før skatt dollar som er satt til side for medisinske kostnader. Pengene i en HSA plan kan vokse fordi det kan investeres eller bare forbli i en rentebærende konto. HSA plan ble opprettet for å gå sammen med en høy egenandel helse plan (hdhp).

Fordel av en HSA Plan

Den første åpenbare fordelen av HSA plan er at pengene settes inn på konto er før skatt, lagre planen holder skattepenger rett utenfor balltre og maksimere sin inntekt. En annen klar fordel av HSA plan er muligheten at det har å vokse, og sparekonto kan få enkle interesse eller vekst av investeringer. En av de største fordelene med HSA plan er at ubrukte midler kan rulle over år etter år.

Bruk av HSA Plan Funds

En HSA plan er satt opp for medisinske utgifter. Uttak HSA midler til godkjente medisinske utgifter gjør at planen holder til å betale for sine medisinske utgifter med ubeskattet inntekt. Godkjente medisinske utgifter inkluderer briller, reseptbelagte medisiner, legebesøk, medisinske prosedyrer og møteegenandeler for å nevne noen.

HSA Plan Midler til ikke-medisinere Items

Uttak HSA plan midler for ikke-medisinske poster er mye som å trekke penger fra en IRA for tidlig. Du vil bli straffet og beskattes for uttak av HSA plan penger for ikke-medisinske elementer.

Negativ Side til en HSA Plan

Noen mennesker tror at HSA plan er designet for friske mennesker, og er skadelig for helseforsikring industrien som helhet, fordi det tar de friske mennesker ut av bassenget. Det er også en viss risiko involvert med en HSA plan som med alle investeringer. Mens håp er at pengene i en HSA plan vil vokse, er det alltid en mulighet for at investeringene vil svikte.

En HSA Plan

En HSA plan gir sin politikk innehaveren mulighet til å spare penger for bruk mot sin fremtidige helse. HSA plan fond har mulighet til å vokse, potensielt spare politikken holder en god del penger i det lange løp så vel som tillater forsikringstakeren å forberedt for fremtidige helseproblemer.