Hvordan å betale for Lap Band Surgery

November 18

Hvordan å betale for Lap Band Surgery


Planlegger du en lap band kirurgi og bekymret for hvordan å betale for det? Din bekymring kan rettferdiggjøres som ikke bare er denne type kirurgi relativt dyrt, det kan ikke være dekket av forsikringen din. Les videre for å finne ut hvordan du skal betale for lap band kirurgi.

Bruksanvisning

1 Snakk med selskapet ditt og studere din forsikring grundig. Dette vil hjelpe deg å vite om politikken dekker fedme kirurgi.

2 Ta kontakt med legen din og be ham om å foreslå hvordan prosedyren kan dekkes under forsikringen plan. Husk at hvis du ordet prosedyren nøye, kan selskapet se kritisk behov for kirurgi.

3 Ta et personlig lån fra banken din. På denne måten kan du lette byrden av å betale et stort beløp opp foran.

4 Se etter kirurger eller sykehus som tilbyr betalingsalternativer til sine kunder. Sjekk den renten som lege eller sykehus vil belaste.

5 Vurdere å betale halvparten av beløpet i kontanter og resten med et kredittkort. På denne måten kan du dele betalingen i avdrag.

6 Fortell familien din om din beslutning om å ha fanget bandet kirurgi. Be dem om ikke å kjøpe noen gaver for deg på din bursdag eller andre anledninger. Foreslå at de bidrar disse pengene til operasjonen i stedet.