Hvordan få Reseptbelagte legemidler Gratis

April 24

Hvordan få Reseptbelagte legemidler Gratis


Gratis reseptbelagte legemidler er tilgjengelig for deg hvis du er villig til å se etter dem, og du er kvalifisert for programmene. Du kan få den hjelpen du trenger, selv om du ikke har råd til å kjøpe medisiner. Mens hver samfunnet tilbyr forskjellige programmer, programmer er tilgjengelig for nesten alle. Du kan bruke en av en rekke måter å komme i gang med å finne rimelige og uten pristillegg reseptbelagte legemidler.

offentlige programmer

Hvis du er kvalifisert, kan du søke om en reseptbelagte stoffet dekning programmet tilgjengelig gjennom en offentlig etat som Medicare. Du må oppfylle bestemte inntekt retningslinjer for å kvalifisere for disse programmene. Noen programmer er levert av enkeltstater og deres individuelle fylker, for eksempel MCPHS Pharmacy Outreach Program i Massachusetts og Kentucky Pharmacy Providers Program, som alle fungerer også på en inntekt-kvalifiseringsgrunnlag og krever søknad ferdigstillelse. Du må vanligvis gå gjennom en ventetid før du finner ut om du er kvalifisert.

Pharmacy programmer

En rekke programmer tilbys av lokale apotek som gir gratis og rimelige resepter av mange legemidler. Disse programmene krever ofte at du registrerer deg og betale en liten medlemsavgift en gang i året. Hver har en annen kvalifisert krav, og gir en annen rabatt for narkotika. Ikke alle rusmidler delta i disse programmene, og mange av de som omfattes medisiner er generisk i stedet for merkenavn, som du bør vurdere når du diskuterer dine resepter med legen din.

Lege kontor

Lokale apotek gir ofte gratis og rimelige resepter av mange legemidler. Disse programmene krever ofte at du registrerer deg for programmet og betale en liten medlemsavgift en gang i året for å få fordelene. Hver har en annen kvalifisert krav, og gir en annen rabatt for narkotika. Ikke alle rusmidler delta i programmene, og mange av dem er generiske i stedet for merkenavnet.

lokale Sykehus

Noen sykehus tilbyr reseptbelagte legemiddel-assistanse programmer som Medisinering Bridge Program som fungerer som en agent for pasienten og legemiddelfirmaer for å lokalisere gratis medisiner. Mange av narkotika produsenter tilbyr gratis reseptbelagte legemidler til kvalifiserte pasienter. De hjelpeprogrammer ta søknaden din og kontakte produsenten i et forsøk på å få medisiner du trenger gratis. Denne prosessen kan ta litt tid å komme gjennom, men fordelene kan ta medisiner. Fylle ut søknaden helt vil bidra til å forhindre noen nedbremsing i prosessen.