Løse Games for Short-Term Minneproblemer

October 9

Løse Games for Short-Term Minneproblemer


Den korttidshukommelsen, også kjent som arbeidshukommelsen, er evnen til å huske informasjon som blir brukt. I gjennomsnitt kan en person huske fem til ni elementer med korttidsminnet. Kort sikt minne tap kommer med aldringsprosessen, men det kan også være et symptom på en underliggende tilstand. Hvis du har korttidshukommelsesproblemer, kan løse spill forbedre din evne til å huske din handleliste og andre dag-til-dag oppgaver.

Elementer på en liste

Lag en liste over ting som du trenger å gjøre eller kjøpe og inneholde opptil 10 elementer. Les listen en gang og se på hvert punkt på listen i minst 8 sekunder. Sett listen til side og skrive ned de elementene du husker. Gjenta denne øvelsen flere ganger hver dag, ved hjelp av ulike lister. Test dine ferdigheter ved å gå innkjøp av mat uten en liste.

matching Pairs

Ifølge Mindtools, spill som Pexeso eller Mahjong forbedre din hukommelse. Disse spillene bruker par som kort eller fliser, som du har til å matche ved å se på en større gruppe med kort eller fliser. Du kan spille et minne spillet ved hjelp av en pakke med spillkort, velge bare to kort fra hver suite. Bland kortene og legg dem mot bordet. Slå to kort over og om de passer, fjerne paret fra gruppen. Hvis kortene ikke stemmer overens, slå dem med ansiktet ned og slå andre to kortene. Prøv å huske kortene du slår å matche så mange par som du kan.

Bilder Word

Få noen gratulasjonskort som viser enkle bilder som dyr. Se på ett bilde, et ord som beskriver det best og visualisere staving av ordet. Ta den første bokstaven i ordet og si så mange ord som du kan tenke på som starter med denne bokstaven. Øke vanskelighetsgraden av spillet: lukke øynene og listeelementer som er i rommet ditt starter med den gitte brevet.

Sett sammen et puslespill

Ifølge Brain Metrix, puslespill er en "hjerne tøyningsøvelser." Å sette et puslespill sammen kan stimulere ditt kort hukommelse. Få puslespill med færre biter og jobbe deg opp til mer komplekse oppgaver. For å gjøre aktiviteten mer utfordrende, se på bildet av den ferdige puslespillet på boksen når du begynner å løse gåten, uten å henvise tilbake til det mens du fullføre puslespill.

Husk kart

Tegn et kart ved hjelp av fantasien. Du kan opprette en øy eller en skog. Pass på at du inkluderer noen detaljer. Sett kartet til side og prøve å gjenskape det på en annen stykke papir. Alternativt kan du ta en titt på et bilde i en bok for opp til 5 minutter og prøv å tegne bildet som du husker det.