Hvordan vet man at Age of israelske Gass filtre

December 15

Hvordan vet man at Age of israelske Gass filtre


Gassmasker har eksistert i nesten hundre år, er i bruk i kampsituasjoner så tidlig som første verdenskrig, da dødelig sennepsgass fløt gjennom grøfter. Med utviklingen av ytterligere trusler om biologisk krigføring, atomkrig og kjemisk krigføring, gassmasker selv har også endret seg, samtidig som serverer den samme klassiske formål: å tillate brukeren å overleve en eksponering for dødelige partikler. Nå overskudd gassmasker er tilgjengelig for kjøp på nettet. Men gassmasker og gassmaske filtre gjør utløper, og hvis interessen er i kriseberedskap, og ikke bare tilfeldig rekreasjon, er det lurt å vite hvordan du skal lese utløps informasjon om din gassmaske og gass maske filter.

Bruksanvisning

Hvordan vet man at Age of israelske gassmaske Filters

1 Unn filteret og masken separat. Gassmasker og gassmaske filtre har ulike hylle livet og kan også ha blitt produsert på ulike tidspunkter. Datoen på en gassmaske da --- ofte angitt på interiøret som de to siste sifrene i årstallet for produksjon --- gir ikke informasjon på gassmasken filter utløpsdato.

2 Kontroller dataene på filterbeholderen selv. Vanligvis, de to første sifrene i serienummeret på filteret betegne årsmodell. For eksempel, 02 ville bety at filteret ble fremstilt i 2002.

Husk at filter holdbarheten går fra fem til ti år, avhengig av modell. Et filter kan selges som ny fordi det aldri har vært brukt, men fortsatt være teknisk utløpt. Selv om det ikke er anbefalt å være avhengig av en utløpt filter for beredskap overlevelse, kan du bruke utløpt filtre for uformelle aktiviteter som maling eller rengjøring.

3 Bruk testampuller som banan olje for å teste sikkerheten på gassmaske filter (se referanser nedenfor), spesielt hvis du er usikker på utløpsdatoen. Hvis dette nonharmful lukt oppdages av brukeren mens iført gassmaske riktig, bør masken eller filteret skiftes ut.

Hint

  • Helhetlig beholdningen din husstand beredskap, inkludert vann, førstehjelp prosjektpakker, brannslukningsapparater, vind-up drevet radioer, tepper og andre krisesituasjoner.
  • Vær forsiktig når du kjøper overskudd gassmasker. Noen forhandlere primært selge dem for film rekvisitter eller kostymer elementer, og derfor noen gassmasker tilgjengelig for kjøp er foreldet for selve verne bruk.