Juniper bær og rosiner for Pain

August 5

Kronisk smerte, enten fra leddgikt eller revmatoid forhold påvirker mange mennesker. Tallrike smerte behandlinger er lett tilgjengelige. Noen behandlingsteknikker, for eksempel injeksjoner eller reseptbelagte medisiner, kan bare oppnås gjennom legen din, mens andre, for eksempel over-the-counter NSAIDs eller acetylsalisylsyre-baserte løsninger, kan du få deg. Noen mennesker, men ville sette pris på en naturlig mat-basert alternativ for smertelindring. En slik dag populært middel innebærer einer bær derivater sammen med rosiner.

ett alternativ

Einebær er den lille blå-grå frukt av einer planten. De er mest brukt som en primær ingrediens i gin. Også har bær eller deres ekstrakter lenge vært brukt til medisinske formål, blant annet smertelindring. Gylne rosiner er vurdert i helsekost vilkår for sin høye sulfid innhold. Disse produkter, spesielt i kombinasjon, kan gi smertelindring for diverse plager.

Mange krav har blitt gjort om einebær. Indianere velig brukte bær, deres juice, og deres oljer for sykdommer som spenner fra forkjølelse til kjønnssykdom, infeksjoner, og både kroniske og akutte smerter. Einebær er fortsatt populære, og antas å ha nytte fordøyelseskanalen, urinveiene og immunsystemet. De har en distinkt furu smak, som lagt merke til i gin, og blir noen ganger brukt som en matlaging ingrediens, mer i Europa enn i USA

Rosiner, på grunn av sin høye sulfid innhold, er tenkt å ha mange helsemessige fordeler, inkludert kardiovaskulære effekter og immunsystem støtte. Siden rosiner er billig, lett å få tak i, smakfull og sunn, de er en populær mat. Kombinere einebær og rosiner kan gi en anti-inflammatorisk nytte og smertelindring.

Innhenting og bruk av ingredienser

Einebær, deres ekstrakter og oljer kan kjøpes i helsekostbutikker og på et stoff butikken eller dagligvarebutikk supplement counters.The enkleste formen å bruke er gin, opprinnelig destillert som en tonic for gikt. Noen oppskrifter slå sammen disse to ingrediensene. En svært populær oppskrift, variasjoner som kan bli funnet på mange nettsteder, er for gin-gjennomvåt rosiner. Selv om oppskriftene kan avvike noe fra hverandre, de alle kaller for flere dager med å slikke gylne rosiner i ren gin, deretter spise et visst antall av dem daglig.

Forholdsregler og Hensyn

Einebær er kjent for å ha en betydelig effekt på nyrene og urinveiene. Derfor, alle med nyre / urinveisproblemer bør unngå å bruke bær eller deres ekstrakt. Einebær har også en blodfortynnende effekt, og bør ikke brukes sammen med blodfortynnende som Coumadin. I tillegg kan einer føre til rieaktivitet og dermed spontan abort, så bør ikke brukes av gravide kvinner. Fjerde, alkoholikere, utvinne alkoholikere eller personer med rusmiddelspørsmål bør ikke spise gin-gjennomvåt rosiner, men bør finne en annen måte å kombinere disse stoffene når du søker smertelindring. Til slutt bør einer produkter brukes kun for begrensede perioder som angitt på emballasjen. Disse retningslinjene bør følges nøye. Ikke faller byttedyr til den misforståelse at "naturlig = trygge."