Hvordan motivere deg selv til Diet

January 8

Hvordan motivere deg selv til Diet


Tanken på slanking kan virke overveldende for de som ønsker å gå ned i vekt. Det er viktig å velge en diett diett som tett passer med dine spisevaner for å oppnå slanking suksess. Det er også nyttig å finne måter å motivere deg selv til å holde fokus på det endelige målet.

Bruksanvisning

1 Skriv ned alle grunnene til at du ønsker å gå ned i vekt. Hvis du føler deg motløs, se listen for støtte.

2 Lag en liste over dine vekttap mål. Det er viktig å være realistisk og inkluderer tidsrammer for å utføre hver oppgave.

3 Belønn deg selv når du når inkrementelle mål. Belønningen kan være en spesiell kjøp eller morsom aktivitet.

4 Start en diett journal for å holde oversikt over dine måltider og aktiviteter. Deretter kan du referere til journalen som en måte å minne deg selv på tidligere prestasjoner.

5 Gi deg selv en fridag hver uke som vil tillate deg å nyte din favoritt mat i moderate mengder. Absolutt fornektelse av mat du liker kan føre til oppgivelse av dietten.

6 Bli med et vekttap støtte gruppen. Møte ofte eller chatting på nettet med andre som står overfor lignende utfordringer vil gi deg motivasjon og ansvarlighet.

7 Plasser et bilde av deg selv på en idealvekt på kjøleskapet for å minne deg om dine mål i løpet av svake tider når du kan vurdere å bryte dietten. Bildet er også effektiv når den plasseres i bilen hvis du er lett fristet av fast food. Et bilde fra et magasin av noen med ønsket tallet vil også fungere.

8 Fortell venner, familie og kollegaer om dine vekttap mål. De kan bidra til å motivere og oppmuntre deg i tider når du kan bli fristet til å fjerne seg fra kostholdet ditt.

9 Finn en slanking partner som kan bidra til å motivere deg i tider med frustrasjon.

Hint

  • Par dietten med en strukturert øvelse diett. Riktig trening kan hjelpe deg å miste vekt raskere og føle deg bedre om deg selv, noe som vil bidra til å motivere deg til å holde fokus på målet ditt.
  • Velg en diett som passer din livsstil. Unngå dietter som krever at du fullstendig endre matvaner og livsstil. Sjansen er at du bare trenger å kontrollere deler og velge sunnere alternativer.
  • Alltid være realistisk når du setter vekttap mål. Et tap på £ 2 per uke regnes som sunt. Urealistiske forventninger kan sette deg opp for svikt.