Hvordan bli en Doctor of Oriental Medicine

April 29

Hvordan bli en Doctor of Oriental Medicine


Orientalsk medisin er en helhetlig helsevesen modalitet som bruker akupunktur, urtemedisin, asiatisk karosseri, tai chi og qi gong. For å øve orientalsk medisin, må du overholde konsesjonsreglene i staten. Noen stater, som New Mexico, se lisensierte utøvere som leger av orientalsk medisin, selv om bare en mastergrad er nødvendig for å få lisens. Andre stater referere til utøvere som er lisensiert akupunktører. Ettersom enkelte land ikke regulere praksisen med orientalsk medisin.

Forskning statlige krav

De fleste statene krever utøvere av orientalsk medisin for å bli lisensiert akupunktører; andre krever en ekstra eksamen eller sertifisering for å bruke urter i sin praksis. I noen tilfeller, lisensiert leger, kiropraktorer og annet helsepersonell utøvere kan praktisere akupunktur med minimal opplæring. krav konsesjons i de fleste statene krever utøvere til å fullføre en mastergrad i Oriental eller tradisjonell kinesisk medisin og passere National Certification Commission for Akupunktur og orientalsk medisin lisensiering eksamen. California krever utøvere å passere en statlig eksamen og ikke gjenkjenner den nasjonale sertifisering.

Finn en orientalsk medisin College

Velg en skole som tilfredsstiller kravene i statens lisensiering styret og dine personlige mål. Sørg for at skolen du velger er akkreditert av Accreditation Commission for Akupunktur og orientalsk medisin. Inntakskrav varierer fra skolen. Mange skoler krever søkere å fullføre minst en bachelorgrad eller har medisinske sertifiseringer, slik som de holdt av en lege assistent eller sykepleier.

Fullfør en mastergrad

Mastergraden program i orientalsk medisin blir gjort i tre til fire år. Programmer inkluderer et minimum av 705 timer med diagnose, behandling og orientalske medisinske teori; 450 timer å studere urter og 870 timer med klinisk trening. Andre kurs inkluderer etikk, kommunikasjon og veiledning, biomedisinske studier og praksis ledelse.

Doktorgrad

Selv om det ikke er nødvendig å øve, kan lisensiert akupunktører og leger av orientalsk medisin forfølge en doktorgrad. Avansert utdanning tillater utøvere å få avansert spesialisert opplæring og å drive forskning innen orientalsk medisin. For eksempel kan doktorgradsstudenter på Five Branches Universitetet spesialister på kvinners helse og endokrinologi, nevromuskulær medisin og smertebehandling, auricular medisin eller Cerebro-kardiovaskulære sykdommer.