Hjem rette for en Total Body Detox

May 11

Avgiftning er en metode for rensing av hele kroppen som fjerner akkumulert toksiner, avfall og rester fra alle vev og celler i kroppen. Mange leger og helhetlig utøvere føler at sykdommer er forårsaket av en overdoser av avfall inne i kroppen. Kroppen er i stand til selv-godbit, men hvis nivået av giftstoffer og urenheter er for høye, kroppen har problemer med å helbrede seg selv. En full-body avgiftning hjemme hjelper med å rense ut kroppen og gjenopprette helse.

Gå på en kort Fast

En rask er en måte å slutte å spise slik at kroppen har mer energi til å reparere seg selv. Å spise og fordøye mat er en langvarig prosess som krever mye energi. Ved ikke å spise, går fordøyelsessystemet på en kort pause, og gir kroppen energi for selvrensende. En rask av en til tre dager er gjennomførbart for alle uten alvorlige helsemessige forhold. Men det du har noen bekymringer om selv å gjøre en en-dagers faste, søke råd fra legen din. Under fasten må du fortsatt drikke.

Drikk mye vann

Selv om du ikke er faste, fortsatt trenger kroppen væske på en daglig basis. Drikk minst 64 unser vann hver dag for optimal helse. Men i stedet for vann kan du også drikke fruktjuice og grønnsaksjuice. Hold deg unna usunn væsker som brus, alkohol og koffein i løpet av avgiftning perioden. Den sunne væsker tilby noen fordeler som å skylle ut kroppen og bidra til å fortynne eventuelle giftstoff eller giftstoffer. De gir også vannet kroppen trenger for å utføre de ulike funksjonene. Væsker også hjelpe fordøyelsessystemet ved å lindre forstoppelse. Vannet gjør avføring vannaktig og myk, slik at de lett kan fjernes. Akkumulert avføring er ofte knyttet til mange sykdommer, sier Dr. Robert Schulze, en lege som er nå en forkjemper for holistisk healing. Han sier også at hvis disse giftige materialer ikke fjernes regelmessig, reabsorbs kolon noen av giftstoffer og avfall. Å ha regelmessig avføring er svært viktig i avgifte kroppen.

Spis sunnere mat

Under hjem detox prøve å legge mer frukt og grønnsaker til kosthold for å gi kroppen de viktige næringsstoffene den trenger for å selv rene og selv helbrede. Du bør også legge mer fiber i kostholdet ditt i løpet av detox. Fiber gir volum til matvarene spises så avføringen er større og mykere og kan fjernes. Under avgiftning, prøve å eliminere bearbeidet mat, junk mat, sigaretter, alkohol og narkotiske stoffer. Hensikten med en DETOX er å fjerne de skadelige stoffer som allerede er i kroppen.

øvelse Mer

Det er viktig under et hjem detox å trene hver dag. Trening forbrenner fett og stimulerer alle musklene i kroppen. Brenne fett er viktig fordi de fleste giftstoffer lagres i fettavleiringer. Enhver form for fysisk aktivitet eller bevegelse er gunstig, inkludert turgåing, tai chi, dans eller kjører.