Hvordan dra nytte fra Nellik hjem rettsmidler

July 3

Clove produserer fedd olje, som har antiviral, antiseptisk, soppdrepende, antimikrobiell og afrodisiakum egenskaper. Den brukes i behandling av flere lidelser, slik som hoste, astma og hodepine blant andre. Denne artikkelen tar for seg noen av sine medisinske fordeler.

Bruksanvisning

1 avlaste forkjølelse med fedd rettsmidler. Nellik bidra til å lindre forkjølelse. De hjelper svetting hos pasienter med feber, forkjølelse, sår hals og influensa. Nellik er også tatt av folk med kikhoste. De er også et middel for andre brystrelaterte sykdommer.

2 Bruk Fedd olje for tannbehandling. Fedd olje er mye brukt i tannbehandling. Dens bakteriedrepende egenskaper gjør det effektivt for å lindre tannpine, tannsmerter, munnsår og såre tannkjøttet. Også gargles med fortynnet fedd olje bidrar til å lette halsen.

3 Treat mage lidelser med fedd hjem rettsmidler. Personer med mage lidelser som oppblåsthet og gass nytte mye skjema tar nellik fordi de bidrar til å lindre ubehag i magen og tarmen. Nellik kan tas som krydder i mat.

4 lindre kvalme og oppkast ved hjelp av nellik. Tradisjonelt er nellik kjent for å behandle flatulens, kvalme og oppkast. De brukes av gravide kvinner for å stoppe oppkast og følelser av kvalme-ness på grunn av morgenkvalme. Oppkast grunn av andre sykdommer er også behandlet ved hjelp av nellik.

5 behandling av soppinfeksjoner med fedd rettsmidler. Eugenol, har en kjemisk forbindelse hentet fra olivenolje vært kjent for å være effektiv som en naturlig anti-sopp mot ringormer og Tinia. Eteriske oljer fra nellik har også vist seg å være effektiv mot Candida albicans.