Farene ved Pueraria Mirifica

April 22

Pueraria Mirifica er en urt fra Sørøst-Asia. Det går også under navnet kwao kreu kao. Det er ansett som en urte, nonsurgical alternativ til brystforstørrelse og ekstrautstyr, og kan også fungere som et østrogen-forsterke urt egnet for kvinner som har nådd overgangsalderen. Det er innfødt til det meste av Sørøst-Asia, og kvinner i Thailand har brukt det i århundrer for en rekke helseformål. Til tross for sin popularitet, er det stor debatt om dens effektivitet. Det fører også bivirkninger.

Mulig hjerteproblemer

Ifølge bryst ekstrautstyr alternativer nettsted, kan bruk av Pueraria Mirifica forverre brystsmerter og høre forhold. Selv om det er ingen bevis for at urten faktisk forårsaker hjerteproblemer, er de med hjerte-relaterte forhold rådes til å avstå fra å bruke denne urten. Det er heller ikke egnet for bruk i mennesker tar fettreduserende medisiner, fordi reaksjonen mellom gras og ingrediensene i vekt-reduksjon medisiner kan bidra til hjerteproblemer.

Bivirkninger

Noen mennesker kan ha en negativ reaksjon på Pueraria Mirifica, spesielt under visse omstendigheter. For eksempel øker urt sirkulasjonen av blod. Så, når menstruerende kvinner tar denne urten, de kan ha økt blodgjennomstrømning. Denne økningen i blodstrømmen kan også føre til at du blir rød. Andre problemer forbundet med denne urten er diaré, søvnløshet, flatulens, ømhet i brystene og utflod.

Andre mulige problemer

Selv om det er ingen bevis eller studier som definitivt beviser påstandene, ifølge Herbalust nettside, noen rapporterer en kobling mellom peuraria mirifca forbruk og klumper, sterke smerter og kreftsvulst i brystene. Dessuten øker denne urten produksjon av hormonproduserende østrogen, noe som kan føre til problemer som for eksempel forstoppelse, tarmirritasjon og oppkast. Overskudd av hormoner som produseres av denne urten har også ført til at mange kvinner opplever problemer som tap av libido, tretthet, en økning i kroppsfett og et tap av muskelmasse.