Pediatric Nutrition Training

July 22

Pediatric Nutrition Training


Pediatric ernæring er en spesialisert opplæringsprogram for familier som trenger kosttilskudd assistanse og dietitians som ønsker å arbeide med barn og unge. Studentene må allerede være registrert kostholdsekspert eller i en næring graduate program.

typer

Pediatric ernæring opplæring utdanner studenter på å opprette og administrere dietter for barn og unge med en rekke helsemessige forhold, inkludert fedme, anemi, kronisk forstoppelse, fôring problemer, cystisk fibrose og diabetes. Sessions også lære grunnleggende ernæring ferdigheter for å identifisere og screening utsatte barn og unge.

Tidsramme

Tidsrammen for å fullføre en pediatrisk ernæring opplæringsprogram varierer mellom skoler. For eksempel tilbudt opplæringsprogram gjennom Pediatric Nutrition Diet Practice Group, som er tilknyttet den amerikanske Dietetic Association, kan være ferdig innen 10 til 12 måneder, mens programmet tilbys ved University of Colorado kan gjennomføres i seks til 12 måneder .

Økonomisk hjelp

Økonomisk bistand er vanligvis tilgjengelig for pediatrisk ernæring opplæringsprogram. Hver skole og programmet vil gi kontaktinformasjon for å fullføre de nødvendige skritt for å bestemme økonomisk valgbarhet og motta hjelp.