Hvordan å gjøre en brun ris Fast

November 5

Hvordan å gjøre en brun ris Fast


Rice, en av de eldste korn kjent mann, er sporbar til Nord-India så langt tilbake som 8000 f.Kr.. Brun ris skiller seg fra hvit ris ved at kli del av kornet forblir intakt. Denne delen er ønskelig i en sunn diett. Tradisjonelt en brun ris består fort på annet enn å spise en velling laget av korn for en periode på 10 dager for å balansere kroppens naturlige rytmer og bygge immunitet mot sykdommer, men det er ingen vitenskapelig forskning for å sikkerhets den påstanden. Følgende trinn viser deg den riktige måten å raskt.

Bruksanvisning

1 Gjør en avtale for å se din lege før du starter en brun ris fort. Selv om denne dietten er populært med alternativ helse utøvere, kan legen anbefale at du forkorte varigheten av dietten eller endre det ved å legge til en annen matkilde.

2 Forbered deg på å lage mat og spise noe annet enn brun ris for en periode ikke skal overstige 10 dager. Ofte anbefalt til pasienter med fordøyelsesproblemer, brun ris gir rask magen og tarmen til å normalisere mens spyle giftstoffer fra kroppen.

3 Purchase korte korn brun ris og destillert eller renset vann. Brun ris raske talsmenn foreslår kortfibret rekke fordi det ligner mest på den genetiske sammensetningen av den gamle ris konsumert av mennesker tusenvis av år siden.

4 bruke et forhold på en del tørr brun ris i en og en halv deler destillert vann. Hell vannet i en kjele og tilsett litt salt. Bringe vannet til fosskoking og røre i brun ris. Reduser varmen til risen blandingen Simmers og plassere tettsittende lokk på kjelen.

5 Sjekk risen etter 30 minutter for å se om det er mørt. Hvis det fortsatt er seig, sett på lokket og la det koke et par minutter. Ta kjelen fra varmen når risen er mør og vannet er absorbert.

6 Øke den ernæringsmessige nivået av ris ved hjelp av en metode foreslått av FN for å øke enzymnivåer. Skyll og suge den brune riskorn i opptil 20 timer før du koker ris. På denne måten har kornet en sjanse til å spire og de ernæringsmessige verdien øker vesentlig.

7 Drikk rikelig med rent vann i løpet av en brun ris fort for å holde kroppen hydrert.

Hint

  • Husk at brun ris, når gjennomvåt før spising tilbyr et bredt utvalg av ernæringsmessige fordeler og aminosyrer, ifølge enkelte helsepersonell.
  • Avvikle brun ris raskt hvis du opplever svimmelhet eller andre medisinske symptomer.