Om Kolon Rensing Detox

October 15

Mange mennesker lider av griner plager som hjerne tåke, hodepine, forstoppelse, dårlig hud og energisvingninger. Dette er ofte et resultat av en sikkerhetskopierte kolon. Hvis du lider av disse symptomene, kan en kolon rensing detox være svaret.

Betydning

Sammen med leveren, tykktarmen er ansvarlig for riktig funksjon av hver kjertel, celle og organ i kroppen. Blodet levert til kroppens organer kommer fra tykktarmen. Når tykktarmen blir svak fra påvirket avføring, kan giftstoffer tas opp i blodet og leveren. Leveren utfører en enorm mengde rensing funksjoner, så det trenger støtte fra en ren kolon å fullt avgifte kroppen.

Funksjon

Hovedfunksjonen til et kolon rens detox er å eliminere giftig avfall fra kroppen. Disse inkluderer parasitter, døde bearbeidet mat, slimete og ufordøyde legemidler. Kolon renser er også designet for å gjøre kroppen mer effektiv ved å suge vann og næringsstoffer. Sluttresultatet er bedre regularitet.

Tidsramme

Kolon renser vanligvis tar 7 til 30 dager. I alvorlige tilfeller kan de faktisk ta opptil et år. En 300-pluss-pund mann som spiser mye rødt kjøtt og bearbeidet mat vil ta lengre tid å detox enn en petite kvinne som spiser økologisk mat.

Egenskaper

Kolon renser er preget av flere ulike trinn og komponenter. De innebærer å drikke urtete, pulver formler, juice og rent vann, samt å ta kapsler, piller og flytende formuleringer. Mange kolon renser kommer i sett som inneholder alle disse komponentene. De fleste følger samme prosedyre. Dette inkluderer å ta piller med anbefalte tider og følge kostholdsanbefalingene. Pillene er høy i fiber og består av næringsstoffer som har vært kjent for å hjelpe avgifte systemet. Disse inkluderer psyllium, magnesium, selen, akasie tyggegummi, havrekli, marshmallow rot og frukto-oligosakkarider.

Identifikasjon

En rens kan også utføres gjennom colon hydroterapi, også kjent som colonic vanning. Dette er en prosess ved hvilken en engangs plastrøret innføres i anus og deretter varmt, filtrert vann er smeltet inn i tykktarmen for å tømme det ut. Dette gjøres av en lisensiert profesjonell.

betraktninger

Når du gjør en kolon renset, bør man være i nærheten av et bad til enhver tid, er at en stor del av kolon rensing prosessen er evakueringen av avfall fra kroppen. Vær også klar over det faktum at når kroppen detoxes, er det vanligvis noen ubehagelige bivirkninger, inkludert hodepine og slapphet.

Expert Insight

Etter å gjøre et kolon rens, bør du holde et kolon vennlig diett. Dette betyr å spise ren mat som er lett fordøyelig og inneholder en anstendig mengde fiber. Dette vil holde kolon knirkefritt og redusere sjansene for at det blir blokkert igjen i fremtiden.