Hvordan redusere surhet med grønnsaker

October 10

Surhet er den tilstand av å være eller inneholdende en syre, med en pH på mindre enn 7. menneskekroppen, i en ren tilstand, er naturligvis alkaliske og har vanligvis en pH-verdi mellom 7 og 7,8. Jo lavere pH, er den mer sure kroppen. Når kroppen forblir i en sur tilstand i løpet av en periode av tid, kan sykdom og sykdom oppstår. Det er imidlertid mulig å redusere kroppens surhet, og en måte å gjøre dette på er ved å spise friske grønnsaker.

Bruksanvisning

1 Spis fem porsjoner med friske, økologiske, grønnsaker hver dag. Gulrøtter, grønne bønner, beats, squash, salat, carob, persille, selleri og hvitløk er noen svært alkaliske grønnsaker. Grønnsaker bør spises rå for maksimal effekt. For en fullstendig liste over alkaliske grønnsaker se ressursen avsnittet nedenfor.

2 Drikk opp til én liter grønnsaksjuice daglig. Juice organisk dyrket grønnsaker i en juicing maskin. Bruk en rekke grønnsaker; grønnere vegetabilsk jo bedre. Noen eksempler er brokkoli, spinat, grønne grønnsaker og grønnkål. Juicing er en av de beste måtene å redusere surhetsgraden med grønnsaker, fordi det er mye lettere for kroppen å assimilere væsker.

3 Ta omtrent en teskje per dag av økologisk dyrket grønne grønnsaker og gress i et supplement form, slik som konsentrerte grønne spirer eller grønnsakspulver. Disse kosttilskudd kan kjøpes på en lokal helsekost butikk eller online på phionbalance.com.

Hint

  • Drikke 8 til 10 glass vann hver dag, med en pH på 7 til 7,5, for ytterligere å bidra til å redusere surheten.