Risiko og komplikasjoner fra en Gastric Bypass

April 14

Gastric bypass, selv laparoskopisk, er en større operasjon. Selv om regnet ikke mer risikofylt enn hofteoperasjon, fortsatt oppstå komplikasjoner og pasienter må være godt informert om hvordan du kan minimere risikoen.

Prosedyre

Gastric bypass er en kirurgisk prosedyre som brukes til å behandle sykelig fedme, definert som 100 eller flere pounds overvektig. Gastrisk bypass kan også anvendes for å behandle de med mindre enn 100 pounds av overflødig vekt om de har en samtidig alvorlig medisinsk tilstand, slik som høyt blodtrykk eller diabetes.

vesentlige risikoer

Død av gastric bypass er sjeldne, med to viktigste årsakene. Den ene er lekkasjer langs stift eller sutur linje, som fører til infeksjon eller abscess. Den andre er utviklingen av blodpropper som beveger seg til hjerne, hjerte eller lunger.

Vanlige Kortsiktige Komplikasjoner

Mange pasienter opplever noen små komplikasjoner under utvinning inkludert mindre innsnitt infeksjon, overskytende gass, og kvalme.

Long Term Risks

Gastric bypass pasienter har økt risiko for blodmangel på grunn av dårlig opptak av flere grunnleggende næringsstoffer, inkludert jern, folsyre, kalsium og B12. Dumping syndrom, manglende evne til å tåle sukker, er en annen hyppig og livslang komplikasjon.

betraktninger

Gastric bypass bør ikke foretas uten en grundig forståelse av prosedyren, gjenopprettingsprosessen, endringer i livsstil og risiko.