Natural Cures for insektbitt

April 19

Natural Cures for insektbitt


Insektbitt er ikke bare et irritasjonsmoment; de kan forårsaker smertefulle stikk og forbrenninger. Hvis du trenger rask hjelp fra en matbit, lære noen naturlige botemidler for insektbitt. Noen vanlige varer i skapet kan lindre smerte, hevelse og irritasjon av et insektbitt.

Persille

Persille er en urt som brukes både til sesongens retter og garnityr plater. Persille nøytraliserer giften overføres når noen insekter bite deg. Det kan også stoppe kløe og lindre smerter forbundet med insektbitt. For å bruke persille til å behandle et insektbitt, rett og slett knuse den opp og gni det direkte på bittet.

Salt

Salt kan bidra til å redusere kløe forbundet med mygg og andre insektsbitt. To metoder kan lindre kløe fra insektsbitt. Du kan fukte området av insektbitt med vann og dryss den med bordsalt. Du kan også lage en lime ved å blande 1 ss. bordsalt og 1 ss. av vann. Påfør lim til bitt og la den tørke. Skyll den bort etter at den har tørket.

Løk

Et kutt løk kan brukes direkte til et insektbitt for å hindre hevelse, rødhet og smerte. Onion bidrar til å lindre insektbitt fordi den har både antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper. Det har også enzymer som hjelper sammenbrudd kjemikalier kroppen din utgivelser i løpet av smerterespons.

Aloe

Aloe er en helbredende plante med en rekke medisinske anvendelser. Den kan brukes direkte til et insektbitt å fremskynde helbredelsesprosessen og redusere kløe. Aloe er også kjøling. Hvis et insektbitt fører til en stikkende eller brennende følelse, kan aloe bidra til å redusere disse symptomene, også.

Te tre olje

Tea tree olje kommer fra bladene på Melaleuca Alternifolia treet, som er innfødt til Australia. Når du bruker noen dråper tea tree olje direkte til et insektbitt, olje bidrar til å rense og desinfisere det. Det kan også bidra til å forhindre smitte, lette smerter og redusere rødhet, kløe og hevelse.