Hvordan bruke Pure Acai Berry Pro

June 23

Hvordan bruke Pure Acai Berry Pro


Den acai berry er innfødt til Sør-Amerika og brukes over hele kontinentet for sine helsemessige og healing fordeler. Acai bær er rike på vitamin B-kompleks, fiber, protein, kalium, mangan, kobber og omega-3 fettsyrer, og derfor brukes i alternativ medisin for både interne og eksterne healing. Pure Acai Berry Pro er et kosttilskudd laget av acai berry uten kjemikalier eller kunstige stoffer som er tilsatt. Pure Acai Berry Pro hevder at daglig inntak av tablettene vil føre til vekttap, energi boost og avgiftning av kroppen og huden.

Bruksanvisning

1 Spis en sunn, velbalansert frokost. Prøv en frokost bestående av frukt og hele korn som er lav i mettet fett. Unngå kaffe eller andre koffeinholdige drikker fordi koffein vil gjøre deg beholde vann og hindre vekttap. Å hoppe over frokosten vil avta stoffskiftet.

2 Ta den anbefalte doseringen av Pure Acai Berry Pro halvveis mellom frokost og lunsj. Personer under 140 pounds bør ta en tablett, og folk over 140 bør ta to. Svelg tablettene med et fullt glass vann. Vann hjelpemidler i metabolizing antioksidanter i Acai Berry og bidrar til å skylle giftstoffer fra kroppen. Drikk åtte glass vann om dagen mens du tar Pure Acai Berry Pro.

3 Ha en godt balansert lunsj. Grønnsaker vil legge fiber og antioksidanter i kostholdet ditt. Se etter matvarer som inneholder mye protein og lite fett. Unngå altfor saltet mat, da disse vil gjøre deg kroppen holde vann.

4 Ta en tablett eller to av Pure Acai Berry Pro halvveis mellom lunsj og middag. Svelg med et fullt glass vann.

5 Konsumere en sunn middag, høy i grønnsaker og lite mettet fett. Rå mat skal hjelpe til med vekttap reise og bidra til å avgifte kroppen din. Hopp dessert å unngå høye volumet av kalorier og sukker.

6 Svelg en eller to caplets før sengetid. Dette er valgfritt, men er en mer aggressiv på acai kosthold. Hvis du er utsatt for sen kveld snacking, vil en tablett før sengetid bidra til å dempe appetitten på grunn av det høye fiberinnholdet i acai berry.

Hint

  • En jevn trening rutine vil legge til vekttap og avgiftning.
  • Bevis som til de langsiktige helsemessige fordeler av acai kosttilskudd er fortsatt gjenstand for mye opphetet debatt.