Liste over Washington State Metadon klinikker

July 6

Liste over Washington State Metadon klinikker


Metadon er et menneskeskapt narkotiske som hjelper narkomane trekke seg fra opioidavhengighet. Det lindrer de harde symptomer på tilbaketrekning fra slike stoffer som heroin, morfin og opium. Tatt av munnen en gang om dagen i et klinisk miljø, har metadon blitt brukt effektivt av medisinske fagfolk i over tre tiår. Hvis du er en stoffmisbruker, eller er talsmann for en i Pacific Northwest, er det en omfattende liste over Washington state metadon klinikker hvor du kan få den hjelpen du søker.

Tacoma Behandling Solutions

Tacoma Behandling Solutions er en 350-person poliklinikk som behandler opiatavhengighet med metadon og buprenorfin. Åpnet i 2004, er dette anlegget ligger like sør for Tacoma i byen Lakewood. Mens metadon er medisinering av valget for narkomane med avanserte eller kroniske problemer, klinikere også dispensere buprenorfin, som nylig har blitt godkjent av FDA, til pasienter med opioidavhengighet er i sin tidligere stadier.

Tacoma Behandling Solutions

9500 Front Street

Lakewood, WA 98499

253-584-3996

methadone-clinic.com

Vancouver Metadon Clinic

Vancouver Metadon Clinic ligger i sørvest Washington byen Vancouver, i nærheten av Oregon grensen. Etter en innledende inntak intervju og en fysisk undersøkelse av en lege, vil legen forskrive en passende metadon dosering. Metadon er generelt utlevert i pulverform som pasienter innta i appelsinjuice.

WCHS, Incorporated - Vancouver Clinic

2009 NE 117th Street, Suite 101

Vancouver, WA 98686

866-575-8187

methadone-clinic.com

Spokane Helse District Metadon behandling programmet

På østsiden av staten, er Spokane Helse District metadon klinikk finansiert av Spokane fylke og staten Washington, og aksepterer udekket statlig assistert pasienter på et begrenset grunnlag. Klinikken fungerer også pasienter med privat helseforsikring og de som betaler kontant. Den klinikken har kapasitet til å behandle pasienter i området rundt 400 totalt.

Spokane Regional Health District

1101 West College Avenue

Spokane, WA 99201

509-324-1420

srhd.org

Yakima Medical Clinic

Den Yakima Medical Clinic, som ligger sentralt i Washington state, tilbyr avhengighet behandling samt familie medisinsk behandling. Klinikken ledes av Dr. T. Kent Vye, som er styret sertifisert i Addiction Medicine 4 samt familie medisin.

Yakima Medical Clinic, PC

310 Holton Avenue

Yakima, WA 98902

509-452-2508

yakimamedicalclinic.com

Evergreen Behandling Tjenester

Etablert i 1989, Evergreen Treatment Services (ETS) er en privat, non-profit poliklinisk opioid behandling klinikk ligger i Seattle. ETS tjener ca 1000 pasienter med metadonbehandling via sin mobil klinikk og poliklinikk i sør Seattle og dens South Sound Clinic i Olympia. Etaten gjennomfører forskningsprosjekter og tilbyr kliniske trening, akupunktur og saksbehandling tjenester i tillegg til metadonbehandling.

Evergreen Behandling Tjenester

1700 Airport Way South

Seattle, WA 98134

206-223-3644

evergreentreatment.org