Virkningene av kneleddsplastikk på RLS

July 31

RLS, eller RLS, er en tilstand som også referert til som Wittmaack-Ekbom syndrom. Dette er en tilstand preget av behovet for å være i bevegelse kroppen din til å flykte fra Odd og ubehagelig opplevelser. Dette syndromet kan påvirke en hvilken som helst del av kroppen, men er vanligvis oppleves i bena. Når du flytter kroppsdeler, er følelsene modulert; Dette gir en midlertidig lindring.

Årsaker til RLS

Det er mange årsaker til en person å oppleve RLS. Jernmangel, som ble inntil nylig regnet som den vanligste årsaken til dette syndromet, har nylig blitt funnet ut til å være ansvarlig for 20 prosent av det totale antallet tilfeller som er rapportert. Det er flere andre forhold knyttet til RLS, for eksempel åreknuter, magnesiummangel, Parkinsons sykdom, skjoldbrusk sykdom, auto-immune sykdommer, reumatoid artritt og cøliaki. Når den underliggende årsaken er funnet, kan behandlingen av det å behandle den generelle tilstanden.

Kneprotesekirurgi og dens virkninger på RLS

Dersom den underliggende årsaken til RLS er funnet å være revmatoid artritt, kan erstatning kne bidra til å behandle tilstanden til en viss grad. Men sammen med erstatning kirurgi, er det viktig å ta vare på diett, slik at viktige næringsstoffer som jern og folater, kan en mangel på som forårsaker syndromet, er inntatt i de nødvendige mengder. RLS har en tendens til å forverre seg under svangerskap eller med alderdom og derfor bør tas opp så snart de første symptomene begynner å vises.

Behandling av RLS

Behandlingen av RLS avhenger hovedsakelig på de underliggende årsakene til sykdommen. For de som opplever symptomer på denne sykdommen daglig, omfatter behandling dopaminagonister. Opioider er også brukt for å behandle syndromet. Behandlingen bør aldri bli utført før nedbørs medisinske forhold er identifisert og utelukkes. Det har vært sett at medikamentell behandling er vanligvis ikke kurativ i denne lidelsen og operasjoner som kneoperasjon kan måtte utføres.

Prognose

Mens ulike behandlingsmetoder blir kontaktet for behandling av RLS, har ingen av disse har vært helt vellykket. Komplekse operasjoner kan også gi bare midlertidig lindring. Etter hvert som alderen utvikler seg, symptomer på syndromet begynner å forverres. Forstyrrelsen kan nå et punkt hvor det er konstant smerte og ubehag i de deler av kroppen som er berørt av syndromet.

betraktninger

For noen organtransplantasjon eller erstatning surgeries, er det sjanser for smitte. Selv om sjeldne, er infeksjon i leddet mulig i tilfelle av de som har fått erstatning av kneet. Det er andre komplikasjoner som dyp venetrombose, ustabilitet av den nye skjøten og delvis eller fullstendig immobilitet i leddet. Den kneprotesekirurgi anbefales bare når tilstanden er svært alvorlig, og det er ikke annen behandling alternativ.