Hvordan løse Lap Band Surgery

August 2

Hvordan løse Lap Band Surgery


Lap Band kirurgi er minimal invasiv vekttap kirurgi. Mens andre operasjoner krever flere dager på sykehuset for å komme seg, kan du være i stand til å gå hjem bare én dag etter å ha mottatt Lap Band kirurgi. Selv om du ikke trenger å bli overvåket på sykehuset, vil kroppen din trenger mer tid til å komme.

Bruksanvisning

Gjenopprette trygt og effektivt fra Lap Band Surgery

1 Bo på sykehus eller Lap Band kirurgi sentrum før legene tror du er klar til å forlate. De fleste pasienter blir utskrevet i løpet av 24 timer, men denne gangen kan variere basert på pasienten og eventuelle komplikasjoner som oppsto under operasjonen.

2 Ta fri fra jobb rett etter kirurgi eller lage planer om å jobbe hjemmefra. De fleste pasienter er i stand til å komme seg og gå tilbake til arbeidet innen en uke. I løpet av denne tiden, kan du bli trøtt eller sår og synes det er enklest å hvile i sengen.

3 Følg dietten som er lagt ut av din Lap Band kirurg eller ernæringsfysiolog. Ditt kosthold vil i første omgang bestå kun av væsker, etterfulgt av most mat, myk mat og deretter fast føde.

4 gjenoppta vanlige aktiviteter etter tid anbefalt av legen din. Etter at du gjenopprette fra Lap Band kirurgi, kan aktiviteter hjelpe til å administrere din vekt.

5 Se legen din for oppfølgingsbesøk når de er planlagt. I tillegg til å sikre at du gjenoppretter på riktig måte, kan hun justere Lap Band til riktig størrelse. Det første besøket er vanligvis planlagt fire til seks uker etter Lap Band kirurgi, selv om du kanskje må gå til legen din tidligere hvis du ikke føler deg bra.

6 Vurdere å bli en støttegruppe for folk som arbeider med vekttap eller spesifikt med Lap Band utvinning. Din følelsesmessige velvære og en sterk støtte system vil være avgjørende for å oppleve fortsatt fordeler.

Hint

  • Spør en venn eller familiemedlem til å kjøre deg hjem fra sykehuset, så vil du ikke føler deg sterk nok til å kjøre bil og bruker kanskje smertestillende medikamenter.
  • Nøye følge den foreskrevne dietten er ikke bare nødvendig for deg å komme seg, men også for vekttap kirurgi for å være effektive.
  • Hvis du føler deg kvalm eller syk på faste tidspunkt etter operasjonen, må du kontakte legen din så snart som mulig. Han må kanskje gjøre justeringer i plasseringen av Lap Band.
  • Ikke trening i ukene etter din Lap Band kirurgi. Pasienter krever ofte mellom 4 og 6 uker å komme før de kan starte eller fortsette en vanlig øvelse planen.