Hva kan man forvente etter laparoskopisk brokk kirurgi

October 18

Hva kan man forvente etter laparoskopisk brokk kirurgi


Laparoskopisk brokk kirurgi er gjort for å fikse tårer i magemuskelen ved hjelp av små snitt, en maske lapp og et kamera for å se inne i bukhulen. Denne typen brokk kirurgi tilbyr en raskere utvinning og mindre smerte sammenlignet med tradisjonell åpen kirurgi.

Gjenoppretting

Det er typisk for de fleste som gjennomgår laparoskopisk brokk kirurgi for å være i stand til å dra hjem samme dag. Recovery tid tar ca en til to uker, og medisinen er foreskrevet for noen smerte problemer.

Brokk

Et brokk er en defekt del av bukveggen der magemusklene er svekket. Resultatet er en bule eller rive og buken foring er presset gjennom det svekkede område.

risiko

Risiko omfatter blære skade, arrvev, nerve entrapment og brokk gjentakelse. Som med alle kirurgi, infeksjon og reaksjon på anestesi er en risiko.

Kontra

Laparoskopisk brokk kirurgi kan ikke være hensiktsmessig for de som ikke kan gjennomgå anestesi, har blødninger eller lungesykdom eller er gravid eller fete.

betraktninger

Ikke å ha kirurgi for å behandle en brokk er ikke et alternativ. Brokk vil ikke gå bort uten behandling. Faktisk vil det bli større og krever en mer komplisert operasjon for å korrigere det.