Herbal bryst vekst

February 19

Mange kvinner ønsker å ha større bryster fordi kroppen-kurver er assosiert med femininitet og seksualitet. Før optisk for radikale alternativer som kirurgi, noen kvinner vurdere å bruke urte bryst enhancers som et naturlig alternativ.

Historie

De fleste urte bryst enhancers har en historie med bruk som galactogogues --- planter som forbedrer mengden av morsmelk.

typer

Herbal bryst enhancers inkluderer Bukkehornkløver, velsignet tistel og røde bringebær blad. Noen formler har også fytoøstrogener som dong quai og klaseormedrue.

studier

De fleste urte bryst enhancers er støttet av anekdotiske bevis heller enn vitenskapelig studie. Men en studie fant at bukkehornkløver øker melkeproduksjonen på ammende mødre med opptil 900 prosent.

effekter

Herbal bryst enhancers stimulere hevelse i brystvevet ved å påvirke nivået av dopamin og progesteron i kroppen. Dette imiterer vanligvis premenstruelle bryst-hevelse i ikke-ammende kvinner.

betraktninger

Kvinner bør unngå urte bryst enhancers hvis de er gravide, tar medisiner eller har en personlig eller familie historie av brystkreft.