Hva er den viktigste fordelen med helseforsikring?

May 2

Helseforsikring har mange fordeler. Dekning kan oppveie de økonomiske kostnadene ved medisinsk behandling, gi trøst i krisesituasjoner og la den skadde å motta grundig behandling uten å bli utskrevet for en manglende evne til å betale. Arbeidsgivere som tilbyr helseforsikring fordeler er dekket av arbeidere fordi kjøpe enkelte dekning kan koste prohibitive. Dette er grunnen til at mange blir tvunget til å gå uten helsetjenester.

Rolig til sinns

Den største fordelen med å ha helseforsikring er å ha helseforsikring. Det gir en følelse av komfort som uansett hva sykdom kan du komme ned med du fortsatt kommer til å være i stand til å se en lege for å finne årsaken til sykdommen og skape en skikkelig behandling plan for å ta deg tilbake til full helse så raskt som mulig. Du trenger heller ikke å bekymre deg for betaling på legekontoret fordi forsikringsselskapet er fakturert først for besøket. Du kan bli fakturert for de gjenværende saldo av besøket hvis noen er igjen etter at forsikringsselskapet betaler legen.

reseptbelagte medisiner

Reseptbelagte medisiner er dyrt uten helseforsikring. Selv om en uforsikret person kunne ha råd til besøk til legen for å få resept, kan han være i stand til å ha råd til utsalgsprisen av medisinen tat vil hjelpe ham bli bedre. Mange helseforsikring politikk enten inkludere eller tillate en kunde å legge reseptbelagte stoffet dekning til en kjøpt forsikring. Dette kan bli en 30-dagers forbruk av et stoff som koster hundrevis av dollar inn i en resept som koster $ 15 eller $ 20 for å fylle, avhengig av politikken.

medisinsk nødhjelp

Hver sykehus i USA er nødvendig for å vurdere tilstanden din og administrere stabilisere seg når du er innlagt på akuttmottaket. Hvis du ikke har helseforsikring, kan et sykehus slipper du når din tilstand er ikke lenger livstruende. Hvis du har helseforsikring, kan du være under observasjon lengre og sykehuspersonell kan personlig overvåke restitusjonsprosessen, slik sårene dine gro skikkelig. Et sykehus vil ikke sende deg unna hvis du har forsikring fordi du har en garantert betalings i forsikringsselskapet. Sykehuspersonalet kan også fange eventuelle problemer før de blir alvorlige, for eksempel en infisert sårstedet eller bein som ikke er healing riktig.

Fordeler for familiemedlemmer

Mange helseforsikring planer tillater en person å inkludere hans ektefelle og forsørgede barn under hans politikk. Helseforsikring er spesielt viktig for barn, som trenger vaksinasjoner og helsesjekk for å sikre sunn vekst. Et lite barn uten helse-dekning som pådrar seg sykdom kan være mer utsatt for permanent skade enn et barn som har helseforsikring. Å ha familiemedlemmer som omfattes av en helse-forsikring hjelper alle å sove bedre om natten og vite at hvis en sykdom inntreffer eller en medisinsk behandling er nødvendig familien er ikke nødt til å selge huset for å betale for omsorg.