Hvordan finne gaver for sykehjemsbeboere

November 8

Når møtt med utsiktene til å kjøpe gaver til noen i et sykehjem, en liste over muligheter virker dessverre kort. På grunn av kosttilskudd restriksjoner, er at enorme konfekteske trolig ute. For de med nedsatt syn (noen ganger kombinert med en manglende evne til å fokusere på det trykte ord), er den nyeste romanen ut også. Mange andre vanlige gaveideer bare er ikke egnet for sykehjemsbeboere. Men med litt planlegging, er det mulig å komme opp med ideer tilpasset individuelle behov.

Bruksanvisning

1 Se etter måter å bringe personlige underholdning i et individs liv. For de som er i stand til å lese, ikke bare er store-print bøker tilgjengelig, men også en rekke magasiner, for eksempel Leserens Digest, blir publisert i et stort utskriftsformat. Musikk kan være spesielt trøstende til en sykepleier-hjem bosatt; prøve å finne en enkel å bruke enheten som lar en person til å høre musikk når som helst uten å forstyrre andre. I tillegg til musikk, kan en CD-spiller brukes til å lytte til innspilte bøker eller episoder av gamle radioprogrammer. Individuelle DVD-spillere eller videospillere ikke bare tillate en pleie-hjem bosatt å se filmer, men kan også brukes til å se hjemmevideoer av barnebarn.

2 Tenk på kosttilskudd restriksjoner som en utfordring. For de fleste mennesker på spesielle dietter, det er faktisk en rekke elementer som ville gjøre velkomstgaver. For eksempel, i stedet for bare utelukker ideen om å bringe søtsaker til en diabetiker, se etter sukkerfrie syltetøy og gelé, godteri og andre elementer. Andre ideer, avhengig av en fastboende restriksjoner, inkluderer urte-te-poser, myke oster, tørket frukt og lav natrium snack elementer. (Se Ressurser for ideer og kilder.)

3 Stol på minner å bringe et smil til ansiktet til en pleie-hjem bosatt. Lag en enkel å håndtere fotoalbum; fylle det med kopier av favorittbildene dine, kanskje til og med inkludert noen som hang på veggene i den enkeltes hjem. Hold kopier liten, men ikke så liten at detaljene ikke er lett å se. Slå et fotoalbum i en utklippsbok med å be familiemedlemmer til å skrive små historier som beskriver hendelsene avbildet i bildene. Skriv inn disse opp i en stor skrift, skrive dem ut og sette dem inn i fotoalbumet. Som en alternativ idé, kjøpe en digital ramme som kan programmeres til å presentere et stadig skiftende lysbildefremvisning.

4 Husk de praktiske tingene som kan utgjøre en mottakers livet litt mer behagelig. Lag en gave kurv fylt med elementer som håndkrem, et forstørrelses ark, en liten lommelykt, en god størrelse notepad med flere penner og blyanter, pakker individuelle vev, pust mints, leppepomade og andre små pyntegjenstander.

Hint

  • Husk å sjekke med pleie-hjem personell, for eksempel administratorer, sykepleiere og / eller kostholdseksperter, før bringe inn elementer du ikke ser blir brukt av andre beboere.
  • Unngå blomster og planter som mulige gaver, som de vanligvis krever omsorg og kan forårsake allergiske reaksjoner.