Morsomme aktiviteter utenfor for selvtilliten i Teens

June 20

Morsomme aktiviteter utenfor for selvtilliten i Teens


I ungdomsårene, kan tenåringer lider med lav selvfølelse. Ved å ta del i morsomme utendørsaktiviteter, er det mulig å øke selvfølelse gjennom oppnåelse av fastsatte mål, bygge gode relasjoner med andre, utvikle ferdigheter og trene regelmessig. Ifølge HealthyAlberta.com, kan en mangel på selvtillit være årsaken til en rekke spørsmål, som for eksempel depresjon, spiseforstyrrelser og psykologiske og atferdsproblemer.

Lag sport

Bli med et idrettslag kan hjelpe en tenåring bygge sitt selvbilde ved å bygge positive relasjoner med lagkamerater og med treneren. Noen fremgang at tenåringen gjør kan hjelpe ham å bli mer trygg på sine egne evner, som også kan øke selvtilliten. Tenåringer kan spørre om å bli med idrettslag på skolen eller på lokale idrettshaller. Avhengig av hva som er tilgjengelig i ditt område, kan sports inkluderer fotball, baseball, basketball og roing. Foreldre bør unngå å fokusere på om lag vunnet eller tapt etter en kamp, ​​og i stedet gi masse ros og oppmuntring til tenåring å bygge sin tillit.

Trening og Hobbyer

Trene regelmessig kan bidra til å øke selvtilliten i tenåringer. Tar opp en aktiv hobby, som løping, sykling, svømming, vannsport, fjellklatring, ski eller snowboard, kan oppmuntre den enkelte til å trene regelmessig og hjelpe henne med å bygge tillit gjennom å se fremgang i evne og kondisjon. Trening kan også hjelpe kroppen frigjøre spenninger og lavere angst og kan øke mental styrke.

Hjelpe andre

Ved å hjelpe andre, kan en tenåring lære å fokusere sin oppmerksomhet på de menneskene han hjelper heller enn å tenke på sine egne selvopplevd feil eller problemer. Hjelpe andre vil oppfordre den enkelte til å føle godt om seg selv og tenke på hva han har oppnådd, spesielt når hans handlinger blir verdsatt av folk han skal hjelpe. Hjelpe naboer, ved å tilby å bære dagligvarer, vaske biler, hagearbeid eller male hus, er en god måte å bygge selvtillit og relasjoner. Tenåringer kan også frivillig på gamle folks hjem, hvor de kan bidra ved å bare bruke tid med beboerne.