En Potty Training Schedule for en to år gammel

July 11

En Potty Training Schedule for en to år gammel


En monumental først i et barns liv, kan pottetrening være både en spennende og frustrerende opplevelse for foreldre og barn. Den frustrasjon, i det lange løp, er verdt det, spesielt hvis en tidsplan er startet på riktig tidspunkt. Mens den ideelle tiden for pottetrening varierer for hvert barn, de fleste barn viser tegn til potty beredskap rundt en alder av 2 år.

Når til Start

Tegn på potte beredskap inkluderer renter på toalettet, evnen til å følge instruksjoner, ubehag i skitne bleier og evnen til å trekke henne buksene opp og ned. Hvis to år gammelt barn, på den annen side, ikke viser tegn til beredskap eller om hun har opplevd en stor endring, bør du vurdere å utsette pottetrening. Hvis du begynner treningen for tidlig, vil pottetrening fremgang ta lengre tid.

Preparat

Tegn på potte beredskap inkluderer: renter på toalettet, evnen til å følge retninger, ubehag i skitne bleier og evnen til å trekke henne buksene opp og ned. Hvis to år gammelt barn, på den annen side, ikke viser tegn til beredskap eller om hun har opplevd en stor endring, bør du vurdere å utsette pottetrening. Hvis du begynner treningen for tidlig, vil pottetrening fremgang ta lengre tid.

Dagens program

Når to år gamle barnet forblir tørr i opptil to timer og utvikler forutsigbare avføring, er hun klar til å begynne å lære å bruke potte. I løpet av dagen, planlegge bad turer hver en til to timer. Seat henne uten bleie i to til tre minutter. MayoClinic.com anbefaler at gutter bør først lære å urinere sitte ned og deretter videre til urinerer mens du står opp etter å mestre tarm trening.

progresjon Schedule

Utdannet fra bleie til joggebukser eller undertøy når barnet opplever flere uker med vellykkede potte turer. Gjør denne opplevelsen fornøyelig. Kast en fornøyelse feiring. Etter hvert vil barnet huske og bruke potte på egen hånd. Han vil også oppleve lengre tidsspenn uten potte ulykker.

betraktninger

Vær tålmodig. Din 2-åringen vil oppleve noen tilbakeslag. Det kan ta opptil åtte måneder for et barn å være helt toalett trent. 2 år gammel, kan barnet ikke lære å kontrollere blæren bevegelse om natten. Det kan ta år for et barn å mestre natta kontroll. I mellomtiden bruker plastfolie eller joggebukser på kvelden, hvis nighttime kontroll er et problem. Hvis pjokk forblir motstandsdyktig mot pottetrening, ta en potte pause. Gjenoppta pottetrening noen måneder senere når barnet er mer villige og mindre trassig.