Hvordan skrive et brev til Avbryt en helse-forsikring

December 18

Hvordan skrive et brev til Avbryt en helse-forsikring


Hver gang du bytter forsikringsselskap eller bestemmer seg for å avslutte din helse forsikring, må du sende en formell henvendelse til din nåværende helseforsikring leverandøren. Mens de fleste mennesker vanligvis kaller sin forsikring leverandør, mange bedrifter også kreve en skriftlig brev til formalavbestillings forespørsel. Brevet trenger ikke å være en grundig forklaring for hvorfor. I stedet, bare trenger å oppgi din hensikt ikke å få dekning og ønsker ikke å bli belastet noen ekstra avgifter.

Bruksanvisning

1 Åpne et nytt tekstdokument og skriv inn følgende informasjon øverst til venstre på siden: dato, navn på helseforsikring selskapet og selskapets postadresse. Under denne informasjonen, skriver ordet "Emne" etterfulgt av din helse forsikring tall og ordet "Avbestilling". For eksempel Emne: "14523376 Avbestilling."

2 Skriv opp en forklaring som du ønsker å avbestille din nåværende helse forsikring fra datoen av brevet eller ønsket fremtidig dato. Be om at forsikringsselskapet sende deg et skriftlig varsel om oppsigelse, og at de refundere penger du er grunn.

3 Skriv ditt fulle navn, adresse og telefonnummer nederst på brevet og legge igjen en plass for signaturen.

4 Skriv ut brevet og sukk ditt navn til den ved hjelp av blekk. Sett brevet i en konvolutt med adressen din i øvre venstre hjørne og helse forsikringsselskapet adresse i sentrum.

Hint

  • Noen helseforsikring selskaper tilbyr en "Free Look" periode i begynnelsen av politikken for å tillate deg å avbryte løpet av de første 15 til 30 dager. Hvis dette er tilfelle med din bedrift, må du oppgi at du avbryter "Free Look" periode, slik at du ikke vil bli tilbake belastet for dekning.