Hvordan spare penger på tannkroner

December 14

Prisen for tannkroner er svært høy. Det er måter å betale mindre for dem. Du må bruke tid på å forske på alternativer. Det vil også avhenge av hvor du befinner deg, og hvilke alternativer du har tilgang til. Det vil være vel verdt din tid, og det vil mest sannsynlig spare penger, også.

Bruksanvisning

1 Sjekk ut konkurransens priser. Du kan bli overrasket over å finne at prisene kan variere mellom tannleger. Hvis du trenger mer enn en krone, spør om noen form for rabatt.

2. Gå til den lokale tannlege skolen. Hvis du tilfeldigvis er i nærheten av en tannlege college, er dette stedet å gå. De fleste av høgskolene vil belaste deg omtrent halvparten av hva du må betale på en vanlig tannlege. Det er ofte en ventetid eller bare enkelte dager i uken som du kan gå. Studentene som utfører tannarbeid er godt trent og overvåket også.

3 Ta kontakt med lokale helsemyndigheter om hjelp hvis du er på en lav inntekt. Spør om de kjenner noen tannlege som vil fungere på en glidende skala gebyr basis. Ofte vil avdelingen ha minst én lokal tannlege som er villig til å hjelpe. Du vil mest sannsynlig nødt til å være i lavere inntekter braketten til å gjøre dette.

4 Gå ut av landet for tannkroner. Hvis du bor i nærheten (eller er villig til å reise til) den meksikanske grensen, kan du være i stand til å ha dental arbeidet gjort der. Du vil mer enn sannsynlig spare penger på å gjøre dette, men sjekk ut alle detaljene om det først.

Hint

  • Du kan også være i stand til å få en rabatt ved å betale med kontanter eller ved å betale for flere tannkroner på en gang. Spør tannlegen i forkant av avtale om dette.
  • Aldri har noen tannarbeid gjort av noen som ikke er en sertifisert tannlege.