Hva er Tenuate Dospan?

October 17

Tenuate dospan er en anorexigenic (eller anorektiske) type medisin. Det ligner på en amfetamin. Det stimulerer både hjernen og nervene (sentralnervesystemet). Det fungerer å heve blodtrykket og puls, og dermed redusere appetitten. Tenuate dospan er ment å bli brukt som en midlertidig diett og mosjon supplement for å hjelpe overvektige personer med vekttap.

Hensikt

Tenuate dospan er et vekttap medisiner som er ment å brukes sammen med et lavere kaloriinntak, atferd justering og et sunt, regelmessig mosjon rutine. Medisinen er for personer som er alvorlig overvektig og lider av fedme. Det er foreskrevet til personer som opplever problemer med å miste vekt gjennom kosthold og mosjon alene. Det fungerer ved å undertrykke appetitten.

Tar Tenuate Dospan

Tenuate dospan er en oral medisin. Den er tilgjengelig i både kapsel og tablett form. Det er generelt ment for å tas tre ganger daglig, omtrent en time før spising. Imidlertid kan en persons lege har ulike instruksjoner. For personer som har en vane å spise sent på kvelden, kan en sen kveld dosering også være nødvendig (hvis en lege indikerer det). Men sent på kvelden doser også ofte resultere i søvnløshet.

Milde bivirkninger

Som med alle reseptbelagte medisiner, er det noen mulige bivirkninger som er forbundet med å ta Tenuate dospan. Noen milde, mindre alvorlige bivirkninger er svimmelhet, ørhet, hodepine, uro, angst, skjelving, søvnløshet, fordøyelsesproblemer, sex-stasjonen endres, bitter smak i munnen, eller tørr munn.

Alvorlige bivirkninger

Det er også noen mer alvorlige bivirkninger som er noen ganger forbundet med å ta Tenuate dospan. Disse alvorlige bivirkninger er forvirring, desorientering, hallusinasjoner, uvanlig oppførsel, allergilignende reaksjoner (som har en hard tid å puste, å bryte ut i elveblest, ansikt, lepper eller tunge hevelse og elveblest), unormal hjerterytme, høyt blodtrykk og tåkete syn . Skulle en person opplever noen av disse bivirkningene, bør hun få akutt legehjelp så snart som mulig.

Drug Interactions

Det finnes flere medisiner som kan føre til en negativ interaksjon dersom det tas sammen Tenuate dospan. En person bør ikke ta Tenuate dospan om han har tatt en MAO-hemmer (MAO-hemmer) i løpet av de siste to ukene. Disse inkluderer fenelzin og isokarboksazid. Tenuate dospan også kan redusere virkningene av ismelin.