Riktig Care for Vernebriller

August 23

Titusenvis av øyeskader forekommer hvert år resulterer i delvis eller totalt tap av syn til offeret. Vernebriller er en vanlig del av personlig verneutstyr som er en del av enhver arbeidsplass sikkerhet program. De vil hjelpe deg å unngå å bli en del av statistikken. Som med alle verktøy, de krever vedlikehold for å sikre at de fungerer som forutsatt og vare lenge.

Rengjøring

Vernebriller trenger periodisk vedlikehold. Daglig inspeksjon av vernebriller er nødvendig for å sørge for at de ikke er skitne, støvete eller ødelagt. Urent eller ripete briller kan føre til belastningen på øynene og hodepine. De fleste arbeidsgivere tilbyr ett eller flere alternativer for rengjøring vernebriller.

Pakket enkeltvis, fuktede servietter er tilgjengelige. Det kan være vernebriller rengjøring stasjoner på din arbeidsplass som inneholder en sprayflaske med rengjøringsmiddel og en vev dispenser linse rengjøring. Mange linserengjøringsløsninger tilbyr anti-statisk og anti-dugg egenskaper også. Du kan også rengjøre dem med en ikke-såpe og vann med en myk, tørr klut. Selv en ren bomull t-skjorte vil gjøre. Når du rengjør deg vernebriller, gjelder bare nok press for å fjerne skitt, støv eller rester. Hvis du trykker for hardt kan føre til riper eller sprekker i linsene.

Håndtering og oppbevaring

Riper på deg vernebriller kan redusere effektiviteten og forårsake øyeproblemer. Opprettholde bevissthet om håndtering og plassering av briller. Unngå uforsiktig håndtering av dem. Snarere enn å plassere dem ned på arbeidsbenken når fjernet, bør du vurdere å skaffe en eyewear oppbevaring stropp eller kjetting.

Det er ikke tilrådelig å la vernebriller på arbeidsbordet når den ikke er i bruk. Ikke uforsiktig kaste dem i verktøykassen eller i hanskerommet på bilen. Lagre dem med beskyttelse og på et tørt sted. En brille tilfellet gir best beskyttelse når den ikke er i bruk. Du kan imidlertid bruke andre smarte, rimelige måter å lagre dem trygt. En ren sokk gir beskyttelse mot riper og støv. Hvis du ikke har noe annet tilgjengelig, beholde plaststrømpen der de kom eller bruke en sandwich baggie for lagring.

Erstatning

Helst deg vernebriller er riper, ødelagt, eller er påvirket av krakelering, bør de skiftes ut med et nytt par. Arbeide med skadet vernebriller kan redusere deres evne til å beskytte deg mot rusk effekt. Ripete eller crazed linser kan føre til slitne øyne.