Hvordan man kan sammenligne Medicare Advantage Insurance

January 7

Hvordan man kan sammenligne Medicare Advantage Insurance


Medicare del C, som tilbys av private forsikringsselskaper, er et frivillig program kalt Medicare Advantage. Du må kvalifisere for Medicare å kvalifisere for en Medicare Advantage plan. Medicare er en statlig finansiert helseforsikring programmet tilgjengelig for noen 65 år eller eldre, de som har mottatt trygd funksjonshemming i mer enn to år og de med kronisk nyresykdom. Medicare Advantage planer må få godkjenning fra Medicare og dekke alle del A - sykehusinnleggelse, Del B - polikliniske tjenester, og kan tilby tilleggstjenester som resept, visjon og tannlege.

Bruksanvisning

1 Lær forskjellene mellom hvilke typer Medicare Advantage planer som helse vedlikehold organisasjoner, HMO, og foretrukket leverandør organisasjoner, PPO. Mens en plantype, PPO, kan gi større fleksibilitet i valg av leverandører, kan det ha høyere premie.

2 Utnytte Medicare Advantage planer sammenligning verktøyet på Medicare offisielle nettsted. Input ditt postnummer og klikk "finne planer." Du må svare på en rekke spørsmål om din nåværende Medicare dekning, narkotika du tar og din lokale apotek.

3 Begrens søket ved å velge plantyper, topp og narkotika kostnaden varierer du har råd av selskapet og en annen kombinasjon der du har preferanser. Du kan velge å se alle muligheter til å sammenligne alt som er tilgjengelig for deg. Klikk "fortsette å planlegge resultater."

4 omtale alle plan resultatene verktøyet produserer. Man kan fullføre en side-ved-side-sammenligning av hvert plan vist. Sammenligne hver planens kostnader og dekning for å bestemme hvilken passer best til dine behov og budsjett. Displayet viser estimerte årlige narkotika kostnader, hvis du har angitt medisiner i verktøyet, månedlig premie, egenandeler, co-betaler, co-forsikring og plan rating.

5 Ring Medicare for å få hjelp i å sammenligne Medicare Advantage planer. Forbruker representanter vil hjelpe deg å sortere gjennom de forskjellige plan alternativer og forklare søknadsprosessen, hvis du foretrekker å snakke med noen på telefon i stedet for å forske på de planer på nettet. Hver av de private forsikringsselskapene kan nås på telefon, så vel.