Hva Dekker del A Medicare?

August 3

Medicare er en landsomfattende helseforsikring program for pensjonister og de med spesielle helsemessige forhold som en funksjonshemming. Medicare er delt opp i fire atskilte deler: A, B, C og D. Medicare Del A er en form for sykehusdekning som er garantert uten lading en månedlig premie til de fleste pensjonister som oppfyller visse skatte betale krav.

Del A Dekning

Medicare Del A dekker sykehusbesøk inkludert innleggelse omsorg bør sykdom eller skader krever at du er formelt innlagt på sykehus, bør sykepleie anlegg helsen redusere din evne til å fungere uten profesjonell veiledning - og tilgang til dyktige sykepleie anlegg og intensivbehandling i legevakten bør du bli alvorlig skadet eller plutselig ta syke. Medicare Del A dekning er garantert i de fleste tilfeller når du slår 65 og er en borger av USA eller en kvalifisert bosatt i landet.

Medicare del A Kostnader

I de fleste tilfeller trenger du ikke betale en premie for Medicare del A dekning fordi du har betalt Medicare skatt gjennom hele arbeidslivet. Disse skatteinnbetalinger går mot kostnadene ved å betale for denne delen av Medicare for alle kvalifiserte amerikanere. Hvis du ikke er kvalifisert for premie fritt Medicare del A kan du fortsatt være i stand til å kjøpe dekning hvis du er 65 år eller eldre, og du møter amerikansk statsborgerskap eller bosted krav. Du kan også være kvalifisert til å kjøpe del A dekning hvis du er under 65, funksjonshemmede og premium-free dekning endte fordi du tilbake i arbeid.

Hvordan Dekning håndteres

Ifølge Guide Medicare Consumer webområdet, er Medicare dekning håndteres av private forsikringsselskaper som behandler Medicare krav for den føderale regjeringen og motta betalinger for medisinske prosedyrer fra dem. Disse forsikringsselskapene er referert til som fiskale mellomledd. Når du eller helsepersonell avgir en helsepåstand til Medicare bruker del A dekning, behandler en privat forsikringsselskap kravet og godkjenner dekning - ikke den føderale regjeringen.

Søknad om dekning

Hvis du allerede mottar trygde pensjon betalinger, jernbane pensjon betalinger eller uføretrygd Social Security Administration automatisk kontakter deg i løpet av få måneder etter at du har kommet til alder er kvalifisert for Medicare Part A. Hvis du bor i en av de 50 statene eller Washington DC du blir automatisk innmeldt i Medicare del A av Social Security Administration. Du trenger ikke å formelt søke på egen hånd så lenge du oppfyller kriteriene. Innbyggere i Puerto Rico ikke motta visse deler av Medicare automatisk og må søke separat for dekning.