Fordeler med hvit eddik i Ears

September 5

Hvit eddik kan brukes som et hjem rette til å behandle visse problemer i ørene. Det er vanlig å behandle ytre ørebetennelse, ofte referert til som svømmer øre.

symptomer

Svømmer øre eller otitis externa, kan gi symptomer som øresmerter, drenering og kløe. Utslipp kan være gul eller gul-grønn og har en stygg lukt.

Forårsake

Bading i forurenset vann, ha et objekt fast i øret eller skrape på øret kan føre svømmer øre. Det kan også være forbundet med luftveisinfeksjoner.

Forebygging

The National Library of Medicine av National Institutes of Health foreslår å bruke en blanding av en dråpe hvit eddik og en dråpe alkohol i øret etter bading eller dusjing for å hindre ørebetennelse. Syren fra eddik og alkoholen vil hemme veksten av bakterier.

dykking

Ifølge Larry Davis, biokjemiker og Dykking Safety koordinator ved University of Michigan, hvit eddik brukes hver dag etter dykking kan hindre svømmer øre. Davis anbefaler å vippe hodet på sin side, fylle ørekanalen med hvit eddik, deretter vippe hodet igjen for å drenere kanalen.

Ear Wax

The University of Florida College of Medicine foreslår å bruke en blanding av like deler hvit eddik og varmt vann fra springen for å fjerne ørevoks else. Bøy over en vask og bruke en gummi pære sprøyte for å vanne øret med blandingen.