Dietter for personer med hjertesvikt

September 15

Hjertesvikt oppstår når ikke nok blod pumpes gjennom hjertet og en utilstrekkelig oksygentilførsel leveres til kroppen. Administrere kroppens blodtrykk, kolesterolnivå, vekt og kosthold vil bidra med hjertesvikt.

Salt

Redusere salt i kosten bidrar til å holde blodtrykket lavt og kroppen din fra å holde på vann. Vannretensjon gjør hjertet jobbe hardere og vil føre til hovne ben og føtter. Anbefalt daglig inntak av salt er 2000 milligram for de med hjertesvikt. Vær forsiktig med lette salter som fortsatt inneholder salt sammen med andre forbindelser. Du kan oppleve at du bruker mer av lyset salt for å få den salte smaken du er vant til. Andre lette salter kan inneholde store mengder kalium og kan være skadelig for personer med nyreproblemer. Prøv å krydre maten med urter, krydder, eddik og sitronsaft.

Hermetikk inneholder en heftig mengde natrium så sørg for å kjøpe de som ikke har lagt ekstra natrium. Ikke kjøp hvis natriuminnholdet er over 350 milligram per porsjon.

Monitor Foods

Matvarer som er lav i salt inkluderer fjærfe, fisk, melk, egg, ris, pasta, og yoghurt. Pass på at salt ble ikke lagt under forberedelse. Sauser som ketchup, sennep, soyasaus og biff saus er høy i natrium. Sauser, supper, oster og spekemat som bacon, pølser og pølser inneholder skjult natrium. Når du spise ute, blitt vant til begreper som kan bety høyt saltinnhold, som for eksempel soyasaus, au jus, og syltet.

andre behandlinger

Foruten å redusere natrium er det andre ting du kan gjøre for å hjelpe til med hjertesvikt. Å holde en sunn vekt, noe som begrenser fett i kosten og opprettholde en aktiv livsstil all hjelp. Moderat trening hjelper å holde hjertemuskelen sunn. Stress gjør hjertet jobbe hardere og med hjertesvikt hjertet er allerede jobber hardt nok. Redusere stress i livet ditt med meditasjon, pusteøvelser, eller napping.

Kortpustethet når du prøver å sove kan komme med hjertesvikt. Propping opp hodet på en 45-graders vinkel med en pute kan hjelpe. Alltid konsultere legen din om kosthold, mosjon, og over-the-counter medisiner når du arbeider med en medisinsk tilstand som hjertesvikt.