Kinesiske urter for menn med en lav sædkvalitet

January 19
Kinesiske urter for menn med en lav sædkvalitet

Sperm er den mannlige kjønnsceller produseres i testiklene - en sammenkoblet mannlige reproduktive kjertel. I gjennomsnitt, en mann avgir 20-200 millioner sædceller per utløsning, og hvis mannens sædkvalitet er svært lav, kan sjansene for vellykket befruktning reduseres dramatisk. Statistikk viser at mangelfull sædkvalitet står for mer enn 90 prosent av alle mannlige ufruktbarhet tilfeller, ifølge Stanford University. Ayurvediske urter kan være nyttig for behandling av mannlig infertilitet som skyldes lav sædkvalitet. Likevel, ta kontakt med legen din før du bestemmer deg for å ta noen medisinsk urt.

asiatisk ginseng

Asiatisk ginseng, eller kinesisk ginseng, en adaptogenic urt av familien Araliaceae, hjelper menn å opprettholde og opprettholde sperm produksjon og motilitet, ifølge University of Michigan Health System nettsted. Roten av asiatisk ginseng inneholder større mengder av fytoøstrogener som kalles ginsenosides, som er av klinisk relevans i å bestemme den terapeutiske løpet av handlingen blant infertile menn med lav sædkvalitet.

ashwagandha

Tilskudd med Ashwagandha, en populær ayurvedisk urt som brukes i både indisk og kinesisk tradisjonell hjemme medisin, synes å forbedre sperm kvantitet og kvalitet hos menn, ifølge Cureremedies.org. Withanolides, de primære aktive forbindelser i ashwagandha rot, anses å være ansvarlig for de fleste av de medisinske egenskaper av gras.

Eleutherococcus senticosus

Eleutherococcus senticosus, også kalt sibirsk ginseng og eleuthero, har vist seg å øke antall spermier samt nedsatt motilitet i infertile menn, ifølge en studie utført av Chen Z og kolleger ved Institutt for Urologi på Tongji Hospital ved Huazhong University of Science and Technology i Kina. Denne urten er preget av ginsenocides, de antatte aktive forbindelser som kan gi sibirsk ginseng eiendom for å forbedre sperm produksjon.