Recovery Fra bicepsen sene Surgery

January 27

En revet eller skadet biceps resulterer ofte i behovet for kirurgi for å reparere skadede senen. En biceps sene rive oppstår oftest som følge av skade, for eksempel fall på utstrakt arm eller løfte noe tungt. Imidlertid kan senen også rive fra overforbruk, noe som skjer gradvis over tid. Selv biceps kirurgi er ikke omfattende og komplisert, er det viktig å følge en streng recovery plan slik at biceps å reparere helt.

Bakgrunn

Biceps sener fester biceps muskler til bein i skulder og albue. Av disse sener rive. En biceps rive kan være enten en delvis rive eller et fullstendig rive. En delvis rive av biceps muskel oppstår når tåre ikke helt kutte senen i to deler. En komplett rive, på den annen side, oppstår når biceps deles i to stykker. Mens noen sene skader vil reparere på egen hånd, vil andre skader kreve kirurgi. Biceps kirurgi innebærer å fjerne revet del av sene og fest den resterende sene til beinet.

umiddelbar gjenoppretting

For den første uken etter biceps kirurgi, må du tillate armen for å hvile. Unngå omfattende aktivitet av armen og avstå fra enhver aktivitet som krever kraftig bruk av bicepsen. Bruk is i løpet av dagen for å holde hevelsen ned. Den ispose bør pakkes i en tynn håndkle og søkt om 20-minutters intervaller minst fire ganger per dag. Det er også viktig at du tar alle medisiner som er foreskrevet av legen din. Du vil sannsynligvis bli gitt antibiotika, anti-inflammatorisk og smertestillende medikamenter. Du må ha en slynge eller arm spenne umiddelbart etter biceps kirurgi for å holde arm og skulder immobilisert. Snakk med legen din for å finne ut hvor lenge seilet må bæres.

Fysioterapi

Etter en eller to uker, vil legen eller fysioterapeuten anbefaler gradvis tilbake til fysisk aktivitet. Restitusjonsprosessen vil begynne med lette tøyningsøvelser. Etter å strekke ut musklene, vil fysioterapeuten da be deg om å gjøre en rekke range-of-motion øvelser. Målet med disse øvelsene er å gå tilbake kroppen til sin tidligere utvalg av bevegelse og fleksibilitet. Du vil etter hvert legge styrketrening til utvinning rutine å re-bygge biceps muskel. Selv om fysioterapi er en lang og smertefull prosess, er det helt nødvendig for fullstendig gjenoppretting fra biceps kirurgi.