Hvordan bruke Clif Byggherre Bars for Weight Loss

June 4

Hvordan bruke Clif Byggherre Bars for Weight Loss


Mange mennesker sliter med å kjempe deres cravings under et vekttap diett. En løsning på denne kampen er å fylle opp på sunn snacks i stedet for å gi etter for junk food. Fylt med 20 gram protein og 23 forskjellige vitaminer, er Clif merkevare Builder protein bar et svært ernæringsmessige snack. Ifølge Clif hjemmeside, har Builder bar ingen trans fett eller hydrogenert oljer og regnes som en "helt naturlig" protein bar. The Builder bar alene ikke kan hjelpe deg med å gå ned i vekt, men det kan brukes med hell som en del av en godt avrundet kosthold og fitness diett.

Bruksanvisning

1 Innarbeide Clif Builder bar i et sunt, godt avrundet kosthold. Den Clif Builder bar er ikke et måltid erstatning, og bør ikke brukes som sådan. Bestem hvor mange kalorier du bør spise en dag ved å konsultere en ernæringsfysiolog, og deretter står for 270-kalori Builder bar i din diett plan. Ifølge AmericanHeart.org, bør en moderat aktiv voksen kvinne i hennes 30s forbruker ca 2000 kalorier om dagen og en moderat aktiv voksen mann i 30-årene skal konsumere 2400 til 2600 kalorier om dagen. Disse tallene varierer avhengig av alder og livsstil, og bør bare brukes som retningslinjer.

2 Spis en Clif Builder Bar som en matbit før eller etter trening. Det vil gi energi til å hjelpe bære deg under en fitness rutine, og kan også hjelpe musklene gjenopprette etter trening.

3 Delta i et hjerte og muskel-styrke fitness rutine som gjør at du kan brenne flere kalorier enn du tar i. Dette er den ultimate kilden til vekttap, som ikke kan sunt oppnås på annen måte.

Hint

  • Rådfør deg med en lege og ernæringsfysiolog hvis du tror en den foreslåtte kaloriinntaket og fitness rutine kan sette deg i fare. Hvis du er overvektig og / eller har hjertesykdommer, leddskader eller andre problemer som kan sette deg i fare, bør du oppsøke lege før han gikk i en ny diett og fitness diett.