Hvordan lage ditt eget måltid erstatning

February 25

Hvordan lage ditt eget måltid erstatning


Måltid erstatninger kan være en praktisk og næringsrik del av en sunn livsstil. Imidlertid kan mange ferdige rister og pulver være kostbart og ofte inneholder konserveringsmidler eller store mengder sukker. Lage dine egne måltid erstatninger er enkelt og kan gjøres med litt forskning og en rask tur til butikken. Hjemmelaget rister gir deg frihet til å velge dine egne ingredienser som passer dine diettbehov.

Bruksanvisning

1 Bestem dine behov. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, er det nødvendig å vurdere kalori teller; Hvis du er ute etter å få muskelmasse, bør du vurdere proteininnhold. Eller hvis du ønsker å spare tid, bør den ideelle måltidet erstatning inneholde en tilstrekkelig blanding av karbohydrater, proteiner og sunt fett.

2 Forsknings forskjellige oppskrifter for vibrering som er lav i kalorier, høy i protein eller ernæringsmessig godt avrundet. Lag en liste over frukt og grønnsaker som du liker, og ta hensyn til antall kalorier i hver ingrediens.

3 Kjøp ingrediensene til ditt måltid erstatning hos din lokale kjøpmann eller helsekost butikk. Kjøp nok ingredienser til å lage mer enn en servering av gangen og kjøle restene.

4 Legg alle ingrediensene i en kraftig blender. Bruk "Blend" eller "Grind" -funksjon for best resultat. Blend kontinuerlig i ca 45 sekunder, eller til glatt. Hell og nyte.