Veiledning for psyllium skall

May 7

Psyllium skall er gunstig i markedsføringen av kolon helse og for å senke og opprettholde normale kolesterolnivåer. Psyllium husk er en delvis gjæret kostfiber som kommer fra de knuste frøene av Platago ovata anlegget. The Department of Nutritional Sciences ligger ved University of Wisconsin bemerket skrelle økt krakk bulk og avføring utgang og også senket kolesterolnivået i blodet hos mennesker. Det er enkelt å legge psyllium frø skall til kosthold for å forbedre helsen.

Bruksanvisning

1 Legg en avrundet teskje av psyllium husk pulver til en 8 oz. glass av væske. Psylliumskall pulver kan tilsettes til juice, vann, soya, ris drikke og melk.

2 Rør pulveret briskly å oppløse så mye av det som mulig. Tilsett mer væske og rør det hvis drikken blir for tykk.

3 Drikk psyllium husk concoction umiddelbart. Ta supplement en til tre ganger per dag for god helse.

Hint

  • Spør legen din eller en ernæringsfysiolog om å legge psyllium frø skall til kosthold. På skallet er funnet å være nyttig i behandling av forstoppelse, irritabel tarmsyndrom, gjær infeksjoner og i å opprettholde sunne kolesterolet.
  • Start med en servering av psyllium frø pille om dagen for å måle kroppens reaksjon på produktet. Øk gradvis til tre porsjoner per dag hvis nødvendig.
  • Drikk mer vann i løpet av dagen.
  • Du kan kveles hvis du ikke tar psyllium husk pulver med et fullt glass med væske.
  • Hold pulver utilgjengelig for barn.
  • Ikke bruk psyllium skall hvis du har problemer med å svelge.