Hvordan identifisere smerte forårsaker muskel ubalanser

November 23

Du kan ikke være kjent med begrepet muskel ubalanse. Men oddsen er du eller noen du kjenner har førstehånds erfaring med denne smertefulle tilstanden. Faktisk er mange vanlige smerter forårsaket av muskel ubalanser.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere smerte forårsaker muskel ubalanser

1 For å identifisere muskel ubalanser, er det viktig å vite hva de er. Våre skjelettmusklene må arbeide sammen for å tillate oss å bevege seg fritt. Hvis de ikke er skikkelig balansert, til ledd og omkringliggende muskler blir stive. Effekten dette har på musklene er muskel ubalanser.

2 gjenkjenne symptomene. Symptomer inkluderer muskler som er korte, trange, kontrakt og er ute av stand til å slappe av for å tillate bevegelse. Denne konstante tetthet kan føre til smertefulle kramper. Når dette skjer, de medfølgende muskler involvert med bevegelse blir strukket ut og er ikke i stand til å trekke seg sammen. Denne kombinasjonen gjør det vanskelig å bevege leddet og bevegelse blir svekket. Denne årsaken enorm smerte i påvirket områder som nakke eller rygg.

3 Det er en god idé for alle som opplever symptomer å vite årsakene til muskel ubalanser. Dette kan bidra til å fastslå om smertene er faktisk koblet til denne tilstanden. Årsakene til muskel ubalanser inkluderer alder, repetitive bevegelser eller bøyd, for mye eller for lite mosjon, og skade fra en ulykke.